Festival harmonike u Beču

BEČ - U glavnom gradu Austrije održaće se 19. po redu Međunarodni festival harmonike, u sklopu kojeg će na različitim lokacijama u gradu biti održano 40 koncerata.

Beograd domaćin Prve svjetske konferencije pantomime

Povodom obilježavanja Svjetskog dana pantomime (22. mart), Beograd će biti domaćin Prve svjetske konferencije o pantomimi, koja će se u srpskoj prijestonici održati od 21. do ...

Centar za kulturu dobija naziv po Nebojši Glogovcu

Gradska uprava Pančeva odlučila je da Kulturni centar Pančeva ubuduće nosi ime "Centar za kulturu Nebojša Glogovac Pančevo", saopštila je danas Uprava.

"Poslednja pesma" u čast Jovana Dučića odigrana u Grčkoj

Gostujuća predstava "Poslednja pesma", posvećena liku i djelu velikog pisca i diplomate Jovana Dučića izvedena je u četvrtak na sceni atinskog pozorišta "Ana i Maria Kaluta".

Uz novu aplikaciju do informacija o predstavama u Banjaluci

U Banjaluci je danas predstavljena aplikacija BL teatar, pomoću koje korisnici mogu pratiti dešavanja u svim banjalučkim pozorištima, te rezervisati karte za predstave.

"Sarajevska zima" po 34. putu "otvorila vrata"

SARAJEVO - Samo u prvom danu na 12 različitih lokacija u Sarajevu se otvara festival "Sarajevska zima" i na svakoj od njih ima više stotina posjetilaca i neposrednih učesnika.

Vrata Evrope otvorena za Muzej RS

BANJALUKA - Gostovanje Muzeja RS u Moskvi s izložbom "Zmijanjski vez - svjetsko nematerijalno nasljeđe", autora muzejske savjetnice Danijele Đukanović, a koje će biti ...

Posebna ponuda NP Sarajevo za ljubitelje opere

SARAJEVO - Narodno pozorište Sarajevo pripremilo je posebne pogodnosti za svoje posjetioce, tako da ljubitelji opere uz jednu kupljenu ulaznicu drugu dobijaju besplatno.