Vizuelna umjetnost

"Moskovski cirkus na ledu" večeras u Banjaluci

"Moskovski cirkus na ledu" večeras u Banjaluci
Foto: Ilustracija | "Moskovski cirkus na ledu" večeras u Banjaluci

BANJALUKA - Nakon Beograda, gdje su u ponedjeljak veče oduševili publiku u Sava centru, "Moskovski cirkus na ledu" će u okviru nove evropske turneje večeras s početkom u 19 časova nastupiti u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci.

Riječ je o trupi koja je stekla titulu jednog od vodećih svjetskih cirkusa, sa svojim programom kojim oduševljava publiku širom svijeta izazivajući ovacije za ono što prikazuju.

"Program prilagođen izvođenju na ledu, ali sa svim elementima akrobatike i pratećih sadržaja koji i čine jedan cirkus, izvodi se uz spektakularne svjetlosne efekte koji doprinose magiji, u koju svojim nastupom uvode i gledaoce", naveli su organizatori.

Od spektakularnih kostima, dinamičnih i vrtoglavih cirkuskih tačaka na ledu do klovnovskih skečeva, kažu dalje navodi, ova fantastična trupa predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost cirkusa, pa ga s pravom upoređuju sa najpoznatijim svjetskim cirkusom "Cirque Du Soleil". Ulaznice se mogu nabaviti ispred robne kuće "Boska" i u dvorani "Borik".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije