Vizuelna umjetnost

"Sirotanovići" održali" Vikend media prelo"

"Sirotanovići" održali" Vikend media prelo"
Foto: Ilustracija | "Sirotanovići" održali" Vikend media prelo"

BANJALUKA - Pozorišna grupa "AKT Alija Sirotanović" prvim nastupom u novoj sezoni pod nazivom "Vikend media prelo" napunila je banjalučki Dom omladine.

Amfiteatar nije bio dovoljno veliki da primi sve zainteresovane Banjalučane koji su željeli da uživaju u sat i po dobrog humora.

Tokom nastupa komičari Igor Kalaba i Dušan Jokić su se na satiričan način prisjećali nedavno održanog "Weekend Media Festivala".

"Prisjećali smo se naših starih i njihovih vikend medija prela. Sjećali smo se kako se vikend medija prelilo nekad, a osvrtali smo se i na trenutnu medijsku sliku naše države i regiona", istakli su Sirotanovići.

Pozorišna grupa koju su nekada činila tri komičara je sada svedena na Kalabu i Jokića. Komičari su istakli da je kolega i bivši član Mirko Komljenović zbog obaveza u standup komediji i angažovanjima na polju politike bio prinuđen da ih napusti.

"Mirkan je otišao i on će vjerovatno osnovati 'Izvorne Sirotanoviće'. Ako odluči da izađe na izbore pod tim imenom, mi ćemo ga sigurno pobijediti", naglasili su kroz šalu Dušan Jokić i Igor Kalaba. Naredno druženje s publikom najavili su za 30. oktobar, na istom mjestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije