Vizuelna umjetnost

"Sirotanovići" održali" Vikend media prelo"

"Sirotanovići" održali" Vikend media prelo"
Foto: Ilustracija | "Sirotanovići" održali" Vikend media prelo"
David Jojić

BANJALUKA - Pozorišna grupa "AKT Alija Sirotanović" prvim nastupom u novoj sezoni pod nazivom "Vikend media prelo" napunila je banjalučki Dom omladine.

Amfiteatar nije bio dovoljno veliki da primi sve zainteresovane Banjalučane koji su željeli da uživaju u sat i po dobrog humora.

Tokom nastupa komičari Igor Kalaba i Dušan Jokić su se na satiričan način prisjećali nedavno održanog "Weekend Media Festivala".

"Prisjećali smo se naših starih i njihovih vikend medija prela. Sjećali smo se kako se vikend medija prelilo nekad, a osvrtali smo se i na trenutnu medijsku sliku naše države i regiona", istakli su Sirotanovići.

Pozorišna grupa koju su nekada činila tri komičara je sada svedena na Kalabu i Jokića. Komičari su istakli da je kolega i bivši član Mirko Komljenović zbog obaveza u standup komediji i angažovanjima na polju politike bio prinuđen da ih napusti.

"Mirkan je otišao i on će vjerovatno osnovati 'Izvorne Sirotanoviće'. Ako odluči da izađe na izbore pod tim imenom, mi ćemo ga sigurno pobijediti", naglasili su kroz šalu Dušan Jokić i Igor Kalaba. Naredno druženje s publikom najavili su za 30. oktobar, na istom mjestu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Izdvojeno
Otvoren Muzej savremene umjetnosti Beograda
Vizuelna umjetnost

Otvoren Muzej savremene umjetnosti Beograda

Posljednje vođenje kroz Perijevu izložbu
Vizuelna umjetnost

Posljednje vođenje kroz Perijevu izložbu

Najčitanije