Na Palama otvorena izložba italijanskog stripa "Alan Ford"

U holu Kultrunog centra Pale otvorena je izložba italijanskog stripa "Alan Ford", koja je dio projekta "Putujuće izložbe" Ambasade Italije u BiH.

U Sklopu "Elementa" održan "Street Art Jam": Ulična umjetnost ...

U sklopu muzičkog festivala "Element", koji se održava u subotu uveče na tvrđavi Kastel u Banjaluci, organizatori su u parku "Petar Kočić" priredili "Street Art Jam" ...

Delegacija Muzeja RS u Moskvi

Danas je delegaciju Muzeja Republike Srpske, ugostilo rukovodstvo Muzejskog kompleksa Kolomenskoje, gdje su u toku pripreme za otvaranje izložbe „Zmijanjski vez – svjetsko ...

Putin i Van der Belen otvorili gostujuću izložbu Ermitaža

BEČ - Predsjednici Austrije i Rusije, Aleksander van der Belen i Vladimir Putin, otvorili su večeras u Beču gostujuću izložbu muzeja Ermitaž.

Otvorene izložbe "People of Sarajevo" i "The Balkan Route"

U Historijskom muzeju BiH u utorak su otvorene izložbe "People of Sarajevo" i "The Balkan Route".

Sat vremena gleda u magarca, a Srbija joj za to platila 80.000 evra

Jednog umjetnika može proslaviti samo njegovo djelo. A šta se u Srbiji smatra umjetničkim djelom vrijednim pažnje, ili još bolje vrijednim 80.000 evra, piše Espreso.rs.

Putin otvara izložbu Ermitaža u Beču

BEČ - Predsjednik Rusije Vladimir Putin u sklopu svoje današnje posjete Austriji otvoriće izložbu muzeja Ermitaž iz Sankt Petersburga.

Pejzaž Van Goga prodat na aukciji za sedam miliona evra

Na aukciji u Parizu prodata je slika Vinsenta Van Goga naslikana 1882. godine za sedam miliona evra, inspirisana selom u blizini Haga na kojoj seljanke rade na polju.