Jet set

17 godina braka Dejvida i Viktorije Bekam

17 godina braka Dejvida i Viktorije Bekam
17 godina braka Dejvida i Viktorije Bekam

Dejvid Bekam i Viktorija Adams proslavili su danas 17. godišnjicu braka , te javno dali do znanja koliko se vole.

Viktorija Adams i Dejvid Bekam upoznali su se davne 1996. Godine. Bilo je to vrijeme kada je Viktorija s ostalim članicama britanskog benda 'Spice Girls' preko noći dosegla slavu. Njihove pjesme postale su najslušanije na muzičkim listama, a singl 'Wannabe' zarazio je sve slušaoce. Zgodni Dejvid imao je u to vrijeme zavidnu fudbalsku karijeru kao igrač Mančester Junajteda. Za šarmantnim britanskim sportistom uzdisale su brojne žene, a svojom tada popularnom frizurom, tzv. beckamicom, zaludio je i muškarce koji su htjeli izgledati baš kao Dejvid.

Nakon što su Dejvid i Viktorija proveli dvije zajedničke godine, Dejvid je Viktoriju zaprosio 1998. godine, a vjenčali su se sljedeće godine u dvorcu Irskoj. Sjećanje na taj dan jedan od najpoznatijih bračnih parova podijelio je sa svojim obožavaocima i pratiocima na Instagramu objavivši staru fotografiju s vjenčanja.

'Vau! Dogodilo se to na današnji dan prije 17. godina. Imao sam sreće upoznati nekoga ko ima istu strast kao i ja, ko je htio iste stvari u životu'. Stvorili smo četvero prekrasne djece i ne bih mogao poželjeti brižniju mamu za njih. Srećna godišnjica, volim te', napisao je Dejvid na Instagram profilu.

Da je Viktorija jednako sretna i da je njhov brak zaista skladan dala je svima do znanja na jednak način. Uz njihovu fotografiju napisala je; 'Osjećam se voljeno i blagoslovljeno. Moj najbolji prijatelj, moja ljubav. Najplemenitiji čovjek koji me inspiše svakog dana. Srećna godišnjica najboljem mužu i tati na svijetu!', napisala je zaljubljena Viktorija.

Iste godine kada su se i vjenčali dobili su prvog sina Bruklina. Bilo je to vrijeme kada se Viktorijina karijera 'gasila'. Spajsice su 2001. godine snimile treći album, a zatim je uslijedio i raspad benda.

Viktorija se posvetila mjačinstvu. Bivša spajsica rodila je i drugog sina, Romea, 2002. godine. Tri godine kasnije stigao je i treći sin Kruz, a šest godina poslije djevojčica Harper postala je dio porodicei Bekam. U međuvremenu Viktorija je izgradila uspješnu karijeru kao modni dinajzer, a Dejvid je završio svoju aktivnu fudbalsku karijeru.

Njihova godišnja zarada iznosi između 30 do 40 milijuna funti, ali njihovo najveće blago su njihova djeca i zajednička sreća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije