Jet set

Akcija prikupljanja novca za liječenje Marinka Madžgalja

Akcija prikupljanja novca za liječenje Marinka Madžgalja
Akcija prikupljanja novca za liječenje Marinka Madžgalja

Marinka Madžgalja nisu zaboravili nastavnici iz osnovne škole. Uprava Osnovne škole “Drinka Pavlović”, koju je pohađao Marinko Madžgalj, odlučila je da svojim dobrovoljnim prilozima sakupe novac i doniraju ga za Marinkovo liječenje, javljaju srbijanski mediji.

– Akcija je počela na inicijativu zaposlenih. Zaista je uvek bio divan momak, raspoložen da pomogne, svrati i učestvuje u školskim akcijama – rekao je o Madžgalju direktor škole Uroš Momčilović.

U ovom trenutku, kako kaže izvor blizak poznatom glumcu, važno je da Madžgalj sačuva snagu i pozitivan duh, koliko god je moguće. Svi se nadaju da će mu ova akcija dati dodatnu snagu da pobjedi bolest.

– Dobrovoljnu donaciju skupljaćemo do petka, pa ćemo onda poslati zvanični zapisnik. Još uvek ne znamo kome ćemo usmeriti taj novac, jer još nismo stupili u kontakt sa porodicom. Želimo ovo da sprovedemo jer je to najmanje što škola može da uradi za njega u ovom trenutku - istakao je Momčilović i dodao  da je o pokretanju ove akcije odlučilo nastavničko vijeće . Najprije su nastavnici donirali novac, a onda su se akciji priključili i roditelji učenika koji pohađaju ovu školu, javljaju srbijanski mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije