Jet set

Amber govorili da će uništiti karijeru zbog seksualnog opredjeljenja

Amber govorili da će uništiti karijeru zbog seksualnog opredjeljenja
Amber govorili da će uništiti karijeru zbog seksualnog opredjeljenja

Amber Herd (30), glumica i bivša supruga Džonija Depa rekla je kako su je upozoravali da bi priznanje da je biseksualka moglo ugroziti njenu karijeru.

Glumica, najpoznatija po ulozi u filmu "Dankinja", rekla je kako su se producenti bojali hoće li moći dobro odglumiti uloge zaljubljenih žena u romantičnim filmovima, otkad je prije sedam godina priznala svoju seksualnost.

Amber je govorila u Njujorku na skupu pod nazivom "Ponos i predrasude", u organizaciji magazaina The Ekonomist, prenosi Večernji.hr.

"Nije bilo lako. Mnogi su mi govorili kako ću upropastiti karijeru. Najmsješnije mi je bilo kad su spominjali kako sam 'izašla iz ormara'. Pa nikad nisam ni ušla u njega", rekla je Amber i dodala kako joj nije bilo jasno zašto su je odjednom umjesto "glumica Amber Herd" počli oslovljavati s "lezbejka Amber Herd".

Herd je bila u vezi s foografkinjom Tasijom van Ri, a zatim se 2011. godine počela viđati Depom, nakon što su snimali film "Portorikanske noći". Vjenčali su se 2015. i razveli godinu dana poslije, nakon što je Amber tvrdila kako ju je Dep zlostavljao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije