Jet set

Ana Vučelić i Veljko Mićunović: Beba stiže za šest mjeseci (FOTO)

Ana Vučelić i Veljko Mićunović: Beba stiže za šest mjeseci (FOTO)
Ana Vučelić i Veljko Mićunović: Beba stiže za šest mjeseci (FOTO)

Režisersko-emotivni par Ana Vučelić i Veljko Mićunović nedavno su saznali kako će za manje od šest mjeseci njihova zajednica postati bogatija za još jednog člana, čime će na najljepši način krunisati vezu koju su otpočeli pre više od dve godine

Mlada pozorišna režiserka Ana Vučelić (29), kćerka proslavljene glumice Ljiljane Dragutinović i političara Milorada Vučelića, i njen izabranik, takođe režiser Veljko Mićunović (28) nedavno su saznali da će prvi put postati roditelji.

Nasljednica srpske dramske umjetnice i sin crnogorskog ambasadora u Srbiji Branislava Mićunovića zavoljeli su se prije više od dvije godine, nakon čega su otpočeli zajednički život, a ovaj umjetnički par oduševljen je što će uskoro dobiti dijete. Ta vijest obradovala je i obe porodice ovog para, koje sada na sve načine udovoljavaju lijepoj trudnici. Ana i Veljko još ne razmišljaju o vjenčanju, već im je najvažnije da njihovo prvo dijete dođe na svijet živo i zdravo, i trude se da svaki slobodan trenutak provedu zajedno. Šarmantna brineta, koja je u četvrtom mjesecu trudnoće, nije bila dostupna za komentar, a kako ljudi iz njenog okruženja tvrde, srećnija je nego ikada i prvi dani trudnoće ne predstavljaju joj problem. Inače, ona je prije nekoliko mjeseci uspješno postavila komad Malograđanska svadba Bertolda Brehta na sceni Ustanove kulture Vuk Karadžić. Dok će Veljko novembar pamtiti i po premijeri komada Prah u Narodnom pozorištu, s Natašom Ninković i Zoranom Cvijanovićem u glavnim ulogama. Ana i Veljko upravo su na koktelu nakon premijere 15. novembra, podjelili sa svojim kolegama vijest o prinovi, pa je režiserka te večeri bila u centru pažnje. Veljko je skrenuo pažnju na sebe pozorišnim angažmanima u Crnoj Gori, Sloveniji, ali i u Beogradu. Prošle godine u Beogradskom dramskom pozorištu režirao je predstavu Anđeli čuvari po američkom komadu o odbeglim robijašima koji čine plemenita djela.

- Odrastao sam uz umjetnost, u pozorištu, roditelje i ljude koji su bili tamo. Kao klinac volio sam da gledam Skupljače perja Saše Petrovića. Mislim da sam pogledao taj film toliko puta da su se roditelji već uplašili šta mi se dešava i zašto svaki dan gledam to ostvarenje. Možda je ono u meni probudilo želju da se bavim ovim poslom – otkrio je režiser u razgovoru za crnogorske medije. Mićunović ne krije kako je kraj Ane pronašao savršenog životnog saputnika, a o svim ženskim manama koje mu smetaju govorio je u jednoj od rubrika magazina Cosmopolitan.

- Kada bi sve žene bile tako neodoljive i šarmantne kao posesivna Penelope Kruz u filmu Ljubav u Barseloni, ta osobina ne bi me odbijala, ali obično je nepodnošljiva jer se u pozadini krije ženska nesigurnost. Navodno liječenje od stresa kupovinom. Nije tu riječ o trošenju novca i rasipanju. Doduše, nekad me odbija, a nekad je i simpatična ta ženska poza da se liječe od stresa kupovinom. I onda ne odu u knjižaru, nego u prodavnicu cipela. No, nije strašno ako je orman pun, pod uslovom da glava nije prazna – tvrdi Mićunović, koji je trenutno u potpunosti posvećen svojoj izabranici, željno iščekujući dan kada će postati otac.

(NN/Stori.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije