Jet set

Anđelina zaratila sa Bredom da bi dobila posao iz snova?

Anđelina zaratila sa Bredom da bi dobila posao iz snova?
Anđelina zaratila sa Bredom da bi dobila posao iz snova?

Izgleda da je sapunica oko razvoda Anđeline Džoli (41) i Breda Pita (52) dobila novu epizodu. Naime, ako je suditi prema izvorima s kojima je kontaktirao TMZ, Anđelina je optužila Breda da je zlostavljalo Madoksa kako bi se dokopala posla u Ujedinjenim nacijama i preselila u London.

Naime, izvori tvrde kako su supružnici oko godinu dana bili u lošim odnosima, a Endži je tada odlučila krenuti u lov za poslom iz snova, ali prvo je morala riješiti jedan 'problem'.

Preseljenje s djecom jedino je moguće ako samo ona ima starateljstvo nad njima pa je zato i optužila uskoro bivšeg supruga za zlostavljanje. Na taj način željela je izbjeći mogućnost zajedničkog starateljstva koje bi joj onemogućilo realizaciju planova oko posla i preseljenja.

Inače, Pitov i Anđelinin dogovor oko viđanja djece navodno je u rukama samo jednog čovjeka. Naime.dr. Ian Ras je osoba koja određuje kada i pod kojim uslovima Pit može vidjeti djecu. Isto tako, TMZ je došao do informacije da glumački par mora ići na grupne terapije zajedno s djecom te da se Bred četiri puta mjesečno mora testirati na alkohol i droge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije