Jet set

Bastijan i Ana kupuju vilu od 3,3 miliona evra

Bastijan i Ana kupuju vilu od 3,3 miliona evra
Bastijan i Ana kupuju vilu od 3,3 miliona evra

Par će kupiti kuću u „zlatnom trouglu Češira“, gde je prosječna cijena nekretnina oko 3,5 miliona evra.

Prema britanskim izvorima, Bastijanova nedjeljna plata je oko 255.000 evra, ili 13,26 miliona evra na godišnjem nivou. To praktično znači ne samo da će moći da iznajmi stan već i da rentira neki od skupocjenih objekata u okolini grada.

Bastijan i Ana će morati da budu oprezni pošto mnogi igrači, kada su odlazili iz Engleske, nisu uspjeli da prodaju nekretnine koje su izuzetno skupe. Prosjek cijena kuća u Elderli Edžu je oko 3,3 miliona evra. Zato su mnogi, poput Vidića, čija je kuća u Vilmslou vrijedna 3,5 miliona evra, riješili da ih iznajmljuju. Isto rade i Kristijano Ronaldo, Vesli Braun i drugi igrači.

Svi su izgledi da će par živjeti u takozvanom zlatnom trouglu Češira, ili u zoni između mjesta Vilmslou, Nutsford i Prestburi, sa dodatkom mondenskog Elderli Edža, u kojem su nastanjene velike zvijezde Premijer lige. Tamo su ser Aleks Ferguson, Luj van Gal, Bastijanovi saigrači Vejn Runi, Huan Mata, David de Hea, Antonio Valensija, zatim fudbaleri Mančester sitija Jaja Ture, Serhio Aguero, David Silva, Džo Hart, a tamo imaju posede i bivše zvezde lige Rio Ferdinand, Dejvid Bekam, Kristijano Ronaldo, Erik Kantona i mnogi drugi.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije