Jet set

Ben Aflek želi da se vrati bivšoj ženi?

Ben Aflek želi da se vrati bivšoj ženi?
Foto: N.N. | Ben Aflek želi da se vrati bivšoj ženi?

Kraj braka, saznanje pred cijelim svijetom da je on godinama varao, pravio joj probleme sa svojim zavisnostima od alkohola, kocke... Ben Aflek i Dženifer Garner su preturili mnogo toga i danas su složni roditelji svojoj djeci. Ali, u svjetskim medijima sve su glasnije spekulacije da on želi da joj se vrati.

Iako do kraja nije ni poznato da li su oni i formalno razvedeni, jer jedni mediji navode da je brak završen još prije godinu dana, a dugi da Ben sve vrijeme odugovlači sa potpisivanje brakorazvodnih dokumenata ono što je sigurno ona živi sa djecom, a on sa nekadašnjom ljubavnicom, a sadašnjom djevojkom producentkinjom programa "Saturday Night Live" Lindzi Šukus.

Takođe, poznato je i da su oni sve vrijeme zaista posvećeni djeci što nije čest slučaj među holivudskim parovima.

Često su zajedno u provodu sa djecom, a samim tim su i u stalnom komunikaciji, pa mediji vjeruju da nije sve završeno među njima, prenosi B92.

Oskarovac i dalje govori prijateljima da je Dženifer jedina žena koja ga razumije i umije da ga urazumi, a poznato je da je ona nedavno rekla:

"Nisam birala ovakav život za sebe. Ben je ljubav mog života a ta epoha je sada završena".

"US Weekly" piše i da je Ben sada moli da se pomire, a da ona to odbija.

"Najmanje dvije godine je bila posvećena njegovom izliječenju, radila je na njihovom odnosu. Zaista se cijela predala, ali to nije urodilo plodom, sada ne vidi da se išta promijenilo", piše američki magazin.

Iako je navodno afera sa dadiljom Kristin Ouzouijan prelila kap u čaši, istina je da se Ben bori sa alkoholizmom, a 2011. godine prvi je put pokušao da prestane da pije.

Inače, Benov život je, od ranog djetinjstva, protkan raznim problemima. Njegov otac bio je alkoholičar, a roditelji su mu se razveli kad je imao 12 godina.

"Moj otac je bio, i tako su ga zvali, pravi alkoholičar. Pio je cijeli dan, svaki dan. Srećom, taj problem je rešio i sad je trijezan", rekao je glumac prije devet godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije