Jet set

Bijonse dobila svoj praznik

Bijonse dobila svoj praznik
Bijonse dobila svoj praznik

Da li ste ikada pomislili da je potrebno da se neka poznata ličnost proslavi tako što će dobiti svoj praznik? Ako niste, onda znajte da se to upravo događa, a ako jeste, vjerovatno ćete biti oduševljeni činjenicom da je baš kraljica popa, Bijonse, dobila svoj datum i praznik kada će se slaviti. Nekima će vjerovatno djelovati smiješno i nejasno, možda zbunjujuće, ali i ovakve stvari se dešavaju.

Zbog svog veoma pozitivnog uticaja na mlade devojke i žene, kao i pozitivnog i vedrog uticaja muzike koju stvara i prezentuje, Bijonse je zaslužila da ima dan koji će biti posvećen samo njoj.

Guverner Minesote, Mark Dejton, donio je ovu odluku, pa je i potvrdio na najlakši mogući način, tako što je na svom Twitter nalogu podijelio fotografiju dokumenta koji potvrđuje da je “Beyonce day” zvaničan i veoma stvaran.

Ova vijest je objavljena na Bijonsinom koncertu održanom u Minesoti, koji je zbog nevremena kasnio 45 minuta, pa su se mnogi mediji našalili na njen račun, ističući da je ta oluja sigurno neki znak.

Bilo kako bilo, lijepo ili loše, Bijonsin dan proslavljaće se 23. maja, pa ako se naredne godine nađete negdje u blizini, onda posjetite, jer će vjerovatno biti zanimljivih manifestacija i drugih sadržaja u čast ove pjevačice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije