Jet set

Bijonse i Coldplay na Super Bowl-u nastupali za “džabe”

Bijonse i Coldplay na Super Bowl-u nastupali za “džabe”
Bijonse i Coldplay na Super Bowl-u nastupali za “džabe”

Lista muzičara koji su nastupali na poluvremenu Super Bowl spektakla je takva, da bi im svi organizatori koncerata pozavidjeli! Kako saznajemo Coldplay je zauzeo glavni dio nastupa, dok im se Bijonse pridružila kao gost.

Pored njih, na slavlju se pojavio i Bruno Mars, dok je Lejdi Gaga pjevala nacionalnu himnu.

Ukupna cijena karata prodatih za tu noć održavanja Super Bowl događaja iznosi nevjerovatnih 6 miliona dolara. Ali baš kao i muzičari koji su nastupali prethodnih godina, poput Madone i Kejti Peri, ni ovogodišnji izvođači nisu dobili ni jedan dolar od nastupa. Dakle, i oni su nastupali za “džabe” i to je prosto tradicija.

Jedan od glavnih ljudi iz američke Nacionalne fudbalske lige je izjavio: “Mi ne plaćamo mužičarima da nastupaju, već samo pokrivamo troškove organizacije”. Istina je da se mnogo zaradi tokom Super Bowl događaja, ali muzičarima se prosto isplati da nastupaju besplatno. Poluvrijeme utakmice služi kao velika promocija tim izvođačima, a to je ujedno i sjajna reklama njih samih. Statistike potvrđuju da su se muzičari koji su nastupali tokom ovog događaja mnogo bolje kotirali na rang listama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije