Jet set

Bijonse na strogoj dijeti zbog festivala

Bijonse na strogoj dijeti zbog festivala
Foto: Instagram | Bijonse na strogoj dijeti zbog festivala

Još samo 44 dana je ostalo do poznatog američkog muzičkog festivala Coachella. Zato je vrijeme je za vegansku dijetu!

Najavila je ovo pjevačica Bijonse (34) koja će otvoriti ovogodišnji festival 13. aprila u kalifornijskom gradu Indiou.

Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj uvježbava koreografiju sa svojim plesačima i pritom otkrila da ide na rigoroznu dijetu te pozvala fanove da joj se pridruže.

O Bijonsinim obrocima i formi brine se njen trener, psiholog za vježbanje Marko Borges s kojim je 2013. lansirala '22 dana ishrane', program za mršavljenje i zdrav život. U njemu se preporučuje 'čisto' jedenje 22 dana kako bi se korisnicima transformisala tijela i životi.

 

44 days until Coachella!! Vegan Time!! Click the link in my bio to join me!

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Pjevačica i Borges tvrde je ova dijeta, koja se temelji samo na biljkama, jako zdrava jer sadrži 'dobre' masti, vlakna, minerale i vitamine.

Takođe sadrži male holesterola i smanjuje se rizik od brojnih bolesti, a dobra je i za planetu jer se smanjuje loš uticaj na njega.

Bijonse ne pije ni alkohol kako bi dijeta bila što učinkovitija. Pjevačica je na društvenoj mreži pokazala da za užinu sprema kombinacije poput avokada, metvice i papra.

 

44 days until Coachella!! Vegan Time!! Click the link in my bio to join me!

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

“Oduvijek se mučim s dijetama. Pronaći nešto što djeluje i održava moju kilažu mi je do sada bilo teško”, ispričala je 2013. Bijonse i dodala kako joj je konačno pomogao program od 22 dana. Ističe da prirodno nije najtanja žena, ali se ponosi svojim oblinama. Pjevačica tvrdi da joj je koža sada čvršća i zategnutija, a njen trener je napisao i knjigu od svojoj uspješnoj dijeti.

“S vremenom takav način života postane navika”, zaključila je Bijonse koja se inače ne može u potpunosti odreći mesa, ali ga jede što manje. Na dijetu je išla 2013. zajedno sa svojim mužem, reperom Džej Zijom (48) s kojim ima kćerku Blu Ajvi (6) te osmomjesečne blizance Rumi i Sira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije