Jet set

Bili Bob Torton otkrio zašto se razveo od Anđeline Džoli

Bili Bob Torton otkrio zašto se razveo od Anđeline Džoli
Foto: N.N. | Bili Bob Torton otkrio zašto se razveo od Anđeline Džoli

Poznati holivudski glumac Bili Bob Torton otkrio je da je vrijeme koje je proveo u braku sa Anđelinom Džoli bilo predivno, kao i da su i poslije razvoda ostali dobri prijatelji.

"Endži je još moja prijateljica. Ona je divna osoba koja je učinila mnogo dobrih stvari", rekao je Torton (62) za bivšu suprugu, sa kojom je bio u braku od 2000. do 2003. godine.

Bili Bob kaže da se divi njenim filmovima, a za magazin "Peopll" (People) otkriva detalje njihovog braka, koji je u medijima često opisivan kao buran. Torton je ispričao i da su privesci sa krvlju, koje su njih dvoje nosili, nastali sasvim spontano i da u tome nema nikakve bombastične priče.

"Mediji su to prikazivali kao da oko vrata nosimo kantu naše krvi", prokomentarisao je Torton, a na pitanje zašto su se rastali rekao je:

"Imali smo različite životne stilove, ona je bila spremna za slavu i pojavljivanje u javnosti, a ja sam više voleo taj svoj zatvoreni svet bez ljudi. To je zapravo jedini razlog zbog kojeg danas nismo zajedno", zaključio je glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije