Jet set

Biljana i Janko Tipsarević: Priželjkujemo proširenje porodice (FOTO)

Biljana i Janko Tipsarević: Priželjkujemo proširenje porodice (FOTO)
Biljana i Janko Tipsarević: Priželjkujemo proširenje porodice (FOTO)

Bračni par, modna dizajnerka Biljana Tipsarević (32) i teniski as Janko Tipsarević (31), prije dva dana vratili su se sa desetodnevnog odmora koji su proveli na rajskim Maldivima. Skladnim partnerima ovo je drugi boravak na ovoj egzotičnoj destinaciji, a prvi put posjetili su je prije sedam godina, kada su se baš tu i vjerili.

Upravo zbog toga ona za njih ima više nego sentimentalnu vrijednost, a vratili su joj se u trenutku kada im je predah bio neophodan.

Iza njih je težak period borbe s Jankovim povredama koja je trajala dvije godine, Biljanin mukotrpan rad na izgradnji profesionalnog uspijeha, ali i činjenica da su u januaru 2014. postali roditelji ćerke Emili.

Od tog trenutka, za njih ništa više nije bilo isto. Oboje su u potpunosti posvećeni svojoj nasljednici, ali da ne bi upali u klasičnu zamku mnogih parova, riješili su da s vremena na vrijeme odvoje period samo za sebe.

Na neki način, ovo putovanje za njih predstavlja je i drugi medeni mjesec, dok su prvi prije pola decenije proveli u Abu Dabiju i Dubaiju.

Uživajmo u fotografijama koje su uradili na drugom medenom mjesecu na Maldivima.

(N.N./Story.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije