Jet set

Bred Pit: Ja sam poljoprivrednik, a ne glumac

Bred Pit: Ja sam poljoprivrednik, a ne glumac
Bred Pit: Ja sam poljoprivrednik, a ne glumac

ŽENEVA - U intervjuu koji je dao švajcarskom listu "Maten", holivudski glumac Bred Pit govorio je o svojoj ljubavi prema francuskom selu i teškom savladavanju francuskog jezika.

Prije nekoliko godina, on i njegova supruga i koleginica Anđelina Džoli kupili su veliko imanje sa vinogradima na jugu Francuske.

"Život na imanju u Provansi je uvijek najprijatniji dio godine. Ja sam u biti poljoprivrednik, a ne glumac", izjavio je Pit.

Ovaj "seljak u duši" se nada da će uskoro moći da vodi konverzaciju i na francuskom jeziku.

"Dajte mi još godinu dana i odgovaraću na vaša pitanja na francuskom kada slijedeći put dođem u Švajcarsku! To kažem, a već je prošlo pet godina od kako smo Endži i ja obećali djeci da ćemo naučiti francuski", kazao je poznati glumac čija su djeca odavno ovladala Molijerovim jezikom.

"Treba ih samo vidjeti kada razgovaraju među sobom! To nas izluđuje, jer ne razumijemo uvijek šta kažu. Madoks tečno govori francuski i engleski, a uči i kmerski, ruski i njemački", dodao je on.

Ljubav koju glumački par gaji prema Francuskoj ogleda se i u njihovom najnovijem ostvarenju "Pored mora", o paru koji prolazi kroz bračnu krizu putujući Francuskom tokom 1970-ih godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije