Jet set

Bredli Kuper oduševljen Lejdi Gagom

Bredli Kuper oduševljen Lejdi Gagom
Foto: N.N. | Bredli Kuper oduševljen Lejdi Gagom

Američki glumac Bredli Kuper priznao je u jednom intervjuu da mu se veoma dopao izgled pop pjevačice Lejdi Gage.

Dok je na Filmskom festivalu u Veneciji promovisao svoj najnoviji film "Zvijezda je rođena" (A star is born), Bredli Kuper je progovorio o svojoj saradnji sa Ledi Gagom, a potom i otkrio šta misli o njoj.

Četrdesetrogodišnji glumac, koji je reditelj i scenarista ove romantične drame sa primjesama mjuzikla, istakao je da se "zaljubio u njeno lice i oči", piše "Varajeti" (Variety).

Na premijeri filma suprug Irine Šajk je kazao i da su se povezali i na osnovu njihovog načina vaspitanja, koje je tipično italijansko.

"Sjećam se kada smo se prvi put sreli, nakon deset minuta smo jeli domaću hranu koju je kuvala.Tada sam primijetio ogromnu povezanost koju imamo zahvaljujući italijansko-američkim porodicama", rekao je. "Imali smo stvarnu sinhronizovanost upravo zbog istog načina vaspitanja."

U intervjuu za "Los Anđeles tajms" Ledi Gaga je opisala jedan zanimljiv detalj sa audicije, kada je Bredli riješio da u potpunosti skine šminku sa njenog lica.

"Spustio me je na mjesto na kome treba da budem, jer kada moj lik govori o tome koliko je ružna ona osjeća - to je stvarno", rekla je Gaga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije