Jet set

Cijena slave: Poznati koje su izdali porodica i prijatelji

Cijena slave: Poznati koje su izdali porodica i prijatelji
Cijena slave: Poznati koje su izdali porodica i prijatelji

Ryan Reynolds nedavno je otkrio kako je jedan od njegovih najboljih prijatelja želio zaraditi na njihovom prijateljstvu i prodati fotografije njegove novorođene kćerke medijima. Slavni glumac priznao je da je bio potpuno slomljen nakon saznanja, a da zvijezdama nije lako pokazuju brojni primjeri u kojima su njihovi prijatelji, ali i porodice pokušali zaraditi prodajući informacije o njima.

U svijetu slavnih i bogatih takve priče nisu rijetke, bez obzira radi li se o kolegi, prijatelju iz djetinjstva, roditelju ili nekom drugom članu porodice, uvijek postoji neko ko će se pokušati okoristiti činjenicom da ima informacije iz njihovog privatnog života.

Pogledajte ko je sve na vlastitoj koži osjetio kako je to kada te najbliži izdaju.

"Poznajem ga cijeli život, jedan je od mojih najboljih prijatelja, a pokušao je prodati fotografije mog djeteta. Uspio sam to spriječiti, ali to je bio jako težak period. Bio sam slomljen", priznao je Ryan Reynolds i dodao kako je bio potpuno šokiran namjerom prijatelja da zaradi na fotografijama njegove kćerke James, koju je prošle godine u decembru dobio sa suprugom Blake Lively.

Prošle godine u javnost je procurila seks lista na kojoj je Lindsay Lohan pobrojala sve svoje partnere, a koju je izradila kada je bila na rehabilitaciji u Betty Ford centru kao dio 12 koraka za program anonimnih alkoholičara.

"Popis je bio u mojoj knjizi koju sam dobila u centru i znam ko je rukom pisan popis dao na raspolaganje medijima", priznala je kasnije poznata glumica i dodala da je to jednostavno napravljeno iz zlih namjera te da te osobe ne treba u svom životu.

Britanska pjevačica Leona Lewis, pobjednica treće sezone X Factora, priznala je 2012. godine kako je ostala bez popriličnog broja prijatelja otkako se proslavila.

"Mnogi moji prijatelji su me razočarali. Mislila sam da su mi pravi prijatelji da bih kasnije saznala kako su prodavali priče o meni. To me stvarno razorilo, razočarali su me i jednostavno su zli", kazala je ona.

Nekadašnja dječija zvijezda Amanda Bynes prošla je kroz pravu noćnu moru slamajući se pod pritiskom slave i to pred očima javnosti. Na kraju je internetom počeo kružiti snimak u kome Amanda prijeti da će ubiti oca, a sve zahvaljući osobama koje je smatrala prijateljima.

"Žao mi je što sam vjerovala ljudima koji očito nisu bili moji prijatelji i koji su se htjeli obogatiti na mojoj bolesti. Nikad nisam očekivala da će drugi pokušati iskoristiti moje stanje. Tužna sam što sam se pokraj njih osjećala sigurno, dok su oni bili zainteresovani samo za prodavanje informacija iz mog privatnog života"poručila je Amanda nakon skandala preko svog advokata.

Zvijezda reality showa "Keeping Up With The Kardashians", Kim Kardashian, prozvala je svog dobrog prijatelja Jonathana Chebana da je odgovoran za objavljivanje priče o terapiji njene starije sestre Kourtney. Ipak, nije ni Kim potpuno nedužna u cijeloj priči s obzirom da je prije nego je postala slavna bila potrčkalo bogate Paris Hilton i glavni izvor medijima za sve sočne detalje iz njenog života.

Majka slavne glumice Jennifer Aniston objavila je knjigu "From Mother to Daughter to Friends" u kojoj je pisala o vrlo napetom odnosu sa kćerkom i otkrila mnoge detalje iz njihovog porodičnog života.

Slavna pjevačica Rihanna priznala je u intervjuu za Vogue 2011. godine da je njen otac prodao fotografije iz djetinjstva jednom tabloidu.

"Stalno slušaš te priče, ali uvijek misliš da tvoja porodica nikada to ne bi učinila", izjavila je tada Rihana.

(N.N/Glorija.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije