Jet set

Čola proslavio 65. rođendan

Čola proslavio 65. rođendan
Čola proslavio 65. rođendan

Zdravko Čolić, najveća muzička zvijezda nekadašnje Jugoslavije, proslavio je u ponedjeljak 65. rođendan sa suprugom Aleksandrom i kćerkama.

Pjevač je bio srećan što je taj dan proveo u krugu porodice, a ženski dio prodice Čolić potrudio se da njegov dan prođe u radosti. Njima su se nešto kasnije pridružili i Čolini bliski prijatelji.

"Zdravko često slavi rođendan daleko od kuće, jer ga posao odvede van glavnog grada, gdje inače živi, a često i van granica naše zemlje. Ove godine Zdravko nije imao zakazan nastup na svoj rođendan, pa je divan dan proveo sa ćerkama i suprugom, koje su trudile da mu tog dana ugode. Zdravko je poznat po svojoj skromnosti, iako je velika zvijezda, pa ne voli medije da obaviještava o svojim proslavama, niti da njegovi bližnji prave spektakl od toga. Čolin rođendan se nije posebno razlikovao od njegove kućne svakodnevice, ali ovaj dan nije prošao bez torte i želja. Skromni Čola poželio je sebi i porodici samo zdravlje, jer, kao što je svima poznato, on je skoro sve u životu doživio i skoro sve sebi priuštio - priča za „Alo“ dobar Zdravkov prijatelj.

Jednom prilikom Čola je otkrio tajnu dječačkog izgleda. Na lice maže najobičniju kremu, izbjegava dimljenu hranu i svinjsko meso, a hranu iz konzerve ne jede. Riba, povrće i voće su svakodnevno na njegovom meniju. Trenira, trči na Košutnjaku, voli da popije vino ili pivo.

Davne 1981. godine Zdravko je snimio pesmu koja se zove "Rođendanska" u kojoj kaže "I uvijek iste pjesmice, stare gradske, i uvijek torte, svjećice i duvanje, a starimo i slavimo, meni je to baš neshvatljivo".

Zdravko Čolić rođen je 30. maja 1951. godine u Sarajevu.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije