Jet set

Da li je Megan Markl trudna?

Da li je Megan Markl trudna?
Foto: N.N. | Da li je Megan Markl trudna?

Kraljevski par sklopio je brak prije dva mjeseca, a mediji prate svaki njihov korak. Baš tako su i došli do ovog saznanja. Naime, tokom posjete Irskoj vojvotkinja od Saseksa napravila je gest zbog kojih kruže glasine da je trudna.

Megan i Hari bili su na jednoj zabavi u Dablinu i kada je došlo vrijeme za nazdravljanje, ona je tek prislonila čašu ustima. To je bila ključna stvar zbog koje su se mediji raspisali kako je vojvotkinja trudna, te da je to razlog zbog kojeg nije željela da pije alkohol, prenosi Dnevnik.hr.

Britanski mediji čak pišu kako je vjenčanica morala da se proširuje zbog trudnoće, a ukoliko dobiju djevojčicu, pišu kako će je kraljevski par nazvati Diana.

Tokom posjete Dablinu, mladenci su razgovarali sa građanima. Tom prilikom jedna gospođa je Hariju postavila nimalo suptilno pitanje.

"Moj suprug isto ima riđu kosu, a podario mi je petoro djece. Kada ćete ti i Megan napraviti svoje?",upitala je princa znatiželjna gospođa. Njeno pitanje nasmijalo je princa Harija, te je odgovorio: "Petoro djece? Previše".

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije