Jet set

Damir Kedžo osvojio publiku u Rusiji

Damir Kedžo osvojio publiku u Rusiji
Damir Kedžo osvojio publiku u Rusiji

Iznimno sam sretan i drago mi je da sam prvi izvođač iz Hrvatske koji je pobijedio na ovom natjecanju, te se nadam da sam i drugim našim izvođačima otvorio put da dođu tamo, da se prijave i naprave nešto, rekao je Damir Kedžo, mladi pjevač iz Hrvatske, koji je pobijedio na takmičenju mladih pop talenata "New Wave Stars 2015", održanom u Sočiju.

On je takođe dodao da je pobjeda u Rusiji za njega jedna od najljepših stvari koja mu se dogodila u životu, kao i da mu je drago što je uopšte imao priliku nastupati u šouu kakav je "New Wave Stars".

"Jedva čekam da se vratim u Hrvatsku, čeka me snimanje nove pjesme, te se iznimno veselim njenom izlasku kao i tome da je publika čuje", kazao je Kedžo.

Ovaj talentovani pjevač je oduševio sve prisutne nakon što je u prvom nastupu izveo pjesmu Selin Dion "All by myself", dok je u drugom pjevao zajedno sa izraelskim pjevačem Edijem Batlerom. Ipak, pobjedu mu je osigurala numera "Kada ljubav stisne zube", autora Ante Pecotića, s kojom je ove godine nastupio na Zagrebačkom festivalu.

"Ne mogu opisati energiju u dvorani i publiku koja mi je dala dvostruko od svega što sam ja dao njima. Hvala žiriju koji je to prepoznao. Imam najbolji posao na svijetu", kazao je neposredno nakon pobjede Kedžo.

On je pobjedu na "New Wave Stars 2015" šouu odnio u konkurenciji 15 pjevača iz 10 zemalja.

Nedavno je objavio novu pjesmu i spot "Tebi sve sam oprostio" koja je izuzetno dobro prihvaćena od strane slušalaca, ali i muzičke kritike u Hrvatskoj. "New Wave Stars" je jedno od najpoznatijih muzičkih takmičenja u Rusiji i prati ga oko 150 miliona ljudi. Pobjednik dobija diskografski ugovor. Dodjela nagrada održana je u nedjelju naveče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije