Jet set

Dino Merlin prošetao Knez Mihailovom (FOTO)

Dino Merlin prošetao Knez Mihailovom (FOTO)
Dino Merlin prošetao Knez Mihailovom (FOTO)

Dino Merlin, koji će u Kombank areni održati dva koncerta, 24. i 25. oktobra, pred ovaj spektakl doputovao je u Beograd, u kome je proveo samo nekoliko sati.

Muzičaru iz Sarajeva i to je bilo dovoljno da prošeta srpskom prestonicom i čuvenom centralnom gradskom pješačkom zonom - Knez Mihailovom ulicom. On je svratio i do Arene kako bi provjerio da li se pripreme za koncert privode kraju.

Paparaco je uspio da ga uslika ispred ulaza u jedan restoran, gdje je svratio da uživa u domaćim specijalitetima. Nekoliko fanova odmah ga je prepoznalo i zamolilo da se fotografišu s njim za uspomenu. Dino je na ručku proveo više od dva i po sata. Nekoliko minuta ranije pjevač je morao da pošalje članove svoje ekipe u neplanirani šoping.

- Zaboravio sam sive čarape. Ponio sam neko odijelo i nisam imao odgovarajuće čarape s kojima bih ga upario - rekao je Merlin.

Na pola sata svratio je u hotel, gdje ga je sačekao fan, koji je poželeo da se fotografiše s njim. Od Dina se tokom njegovog boravka Srbiji nije odvajala menadžerka Dada Bulat.

(NN/Kurir)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije