Jet set

Đoković odmara u Monte Karlu dok čeka turnir u Dubaiju

Đoković odmara u Monte Karlu dok čeka turnir u Dubaiju
Đoković odmara u Monte Karlu dok čeka turnir u Dubaiju

MONTE KARLO - U porodičnoj idili Novak Đoković se sprema za nove izazove. Najbolji teniser svijeta uživa u sunčanom Monte Karlu sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i kućnim ljubimcima, Pjerom i Teslom.

Šampion Australijan opena će posjetiti Beograd, a potom ide na turnir u Dubaiju koji počinje 22. februara.

"Ne moram da dobijem meč ili da osvojim pehar da bih se osećao uspešnim. Ispunjen sam u privatnom i profesionalnom životu, postigao sam toliko toga", rekao je srpski teniser u intervjuu za "Hed tenis".

Poslije Dubaija, slijedi Dejvis kup u Beogradu protiv Kazahstana, a potom mastersi u Indijan Velsu i Majamiju. Po završetku američke turneje, počinju turniri na šljaci pred drugi grend slem sezone.

"Trijumf na Rolan Garosu mi neće promeniti način na koji razmišljam o svojoj karijeri. I bez te titule će ona biti uspešna. Naravno, bilo bi lepo da jednom podignem i taj trofej, ali neću mnogo da se nerviram ako to ne ostvarim. Uživaću u drugom delu sezone, trudiću se da ostanem u ovakvoj formi do Pariza", kaže on.

Ne nazire se kraj niza od sedam uzastopnih titula prvog reketa planete.

"Samopouzdanje se lakše gubi nego što se stiče. Mnogo mečeva je potrebno dobiti da bi imao toliku veru u sebe iz koje crpiš snagu za nove pobede. Ali, to samopouzdanje za dan može da se izgubi. Ključno je da razmišljaš samo o datom trenutku, da ukloniš sve sumnje i nesigurnosti", objašnjava Novak Đoković.

(NN/novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije