Jet set

Dru Barimor: Nisam trudna, samo sam debela

Dru Barimor: Nisam trudna, samo sam debela
Foto: N.N. | Dru Barrimor: Nisam trudna, samo sam debela

Filmska zvijezda Dru Barrimor sa bivšim suprugom Vilom Kopelmanom ima dvije kćeri, petogodišnju Oliv i trogodišnju Frankie, ali u posljednjem intervjuu ispričala je neugodnu anegdotu kada su je zamijenili s trudnicom.

Da zaista nema dlake na jeziku te da se ne srami svog izgleda, Barimor je pokazala prilikom učestvovanja u 'The Late Late Showu', u kojem ju je ugostio Džejms Korden.

Osim o karijeri i novim poslovnim poduhvatima, 43-godišnjakinja je govorila o majčinstvu u kojem se prvi put ostvarila prije pet godina, kada je s tadašnjim suprugom dobila kćer Oliv.

Dvije godine kasnije ponovno je postala majka, a djevojčicu je nazvala Frenki. Obje trudnoće pokušala je što duže skrivati od medija i držati u tajnosti.

Možda joj je upravo zbog toga nepoznata žena nedavno postavila vrlo neugodno pitanje koje je Barimor sada podijelila s ostatkom svijeta.

'Bila sam s prijateljicama i djecom na ručku, a pri ulasku u restoran zaustavila me jedna žena i rekla: 'Bože, imate tako puno djece.' Ja sam joj odgovorila da nisu sva moja te da ja imam samo dvoje, na što je ona pogledala u moj trbuh i rekla: 'Da, ali sada očekujete još jedno'', prepričavala je žustro holivudska glumica voditelju te dodala: 'Uvrijeđeno sam je pogledala, otišla i doviknula da nisam trudna, nego samo debela.'

Nadovezala se kako je to bilo veliko iznenađenje za nju i da to nije bilo lijepo iskustvo, ali onda je objasnila zašto ima tolike oscilacije u kilaži.

Zbog angažmana u Netlixovoj seriji 'The Santa Clarita Diet' morala je izgubiti nekoliko kilograma pa se podvrgla raznim dijetama i redovnom vježbanju.

Često je konzumirala i veganske obroke. Ali u svakoj pauzi od snimanja se opusti i vrati kilograme.

"Uhvati me neka euforija, osjećam se kao da nikada nisam jela i onda ne znam što bih prije uzela. Jednostavno jako volim hranu. Obožavam putovati svijetom upravo kako bih mogla isprobati raznoliku hranu. Zbog toga se udebljam prije novog snimanja", objasnila je slavna filmašica.

(Tportal)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije