Jet set

Džordž Kluni: Ako je Belmondo sa 70 mijenjao pelene, mogu i ja sa 56

Džordž Kluni: Ako je Belmondo sa 70 mijenjao pelene, mogu i ja sa 56
Džordž Kluni: Ako je Belmondo sa 70 mijenjao pelene, mogu i ja sa 56

Holivudski superstar Džordž Kluni i njegova supruga, advokat za ljudska prava Amal čekaju blizance, a kako je majka budućeg tate objelodanila, Klunijevi će dobiti dečaka i devojčicu.

O tome kog pola su blizanci i kako se ona i Džordžov otac osjećaju povodom radosnih vesti, otkrila je Džordžova mama – Nina za američki portal “Radar Online”.

"Biće od svakog po jedno! Da, dječak i djevojčica! Tako su mi rekli", oduševljeno je ispričala ponosna baka i dodala: "Kako čudesno! Moj suprug i ja smo nevjerovatno uzbuđeni!"

Amal za sada još uvijek nije davala izjave, ali zato je ponosni budući tata imao šta da kaže…

"Zaista smo srećni i uzbuđeni. Biće to jedna velika avantura", izjavio je glumac sa velikom osmjehom na licu.

"Spremni smo, srca su nam otvorena i ruke raširene", rekao je Kluni.

Džordž, poznat kao veliki šaljivdžija, kaže da ga njegovi prijatelji neprestano “muče” i zadirkuju zbog toga što će po prvi put postati otac.

"Na neko vrijeme se primire, a zatim počnu da imitiraju 'bebeće zvuke', pa potom svi prasnemo u smijeh", spričao je glumac kako danas izgleda druženje sa najbliskijim prijateljima.

I dok je većina njegovih prijatelja već apsolvirala vještinu mijenjanja pelena, Džordža tek čeka ovo iskustvo. Međutim, kad se radi o godinama, holivudska zvijezda je otkrila da ga inspiriše njegov daleko stariji kolega glumac, Žan-Pol Belmondo (89), koji je dobio drugo dijete u braku sa Natali Tardivel kada mu je bilo 70.

"Malo mi je lakše kad uporedim sebe i njega, ja ipak imam 'samo' 56", duhovito kaže glumac.

A izvor blizak paru je za portal “People” otkrio da je, uprkos šalama, Džordž izuzetno nervozan zbog toga što će postati otac.

"Džordž je uzbuđen, ali i izuzetno nervozan. Raduje se dolasku blizanaca, ali takođe je prilično zbunjen što je veoma normalno za svakog ko će po porvi put postati roditelj", kaže izvor.

(Gloria.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije