Jet set

Džošua Džekson i Rut Vilson u tajnoj ljubavnoj vezi?

Džošua Džekson i Rut Vilson u tajnoj ljubavnoj vezi?
Džošua Džekson i Rut Vilson u tajnoj ljubavnoj vezi?

Dok u seriji Preljuba (The Affair) koja je u SAD-u, ali i svijetu hit posljednje dvije godine, glume bivše bračne supružnike, Džošua Džekson i Rut Vilson privatno su sve bliži i bliži.

Naime, proteklih ljetnih mjeseci u Njujorku snimali su treću sezonu serije koja ih je zbližila, a da priča bude zanimljivija, Džekson se nedavno razveo od glumice Dajane Kruger. Mislilo se da je njena nova ljubav uzrok prekida, ali čini se da je i Džošua imao svoje razloge

Sudeći po najnovijim fotografijama Džošue Džeksona i britanske glumice Rut Vilson, čini se kako između dvoje glumaca koji posljednje tri godine sarađuju na seriji Preljuba ima puno više od prijateljstva. Njihovo druženje u Njujorku u jednom restoranu trajalo je punih osam sati, od tri popodne do jedanaest naveče, nakon čega su se zajedno uputili u hotel. Fotografije je objavio Daily Mail.

Naime, Rut i Džošua u seriji glume bivše supružnike koji se nakon smrti petogodišnjeg sina polako udaljavaju i konačno razdvajaju, ali ne zauvijek. Cijelo ovo ljeto zajedno su snimali treću sezonu, a svakodnevno druženje na setu rezultovalo je i njihovim zbližavanjem. Džekson se prije mjesec dana razveo od njemačke glumice Dajane Kruger nakon deset zajedničkih godina. Pisalo se kako je razlog razvoda upravo novi Dajanin muškarac, ali čini se da nije samo ona krivac za rastavu.

Rut Vilson jedna je od najcjenjenijih britanskih glumica koja je zasjala nakon uloge u odličnoj BBC-jevoj seriji 'Džejn Er' iz 2007. godine. Prije četiri godine imala je kratku vezu s Džadom Louom s kojim je tada zajedno glumila u jednoj pozorišnoj predstavi u Londonu. Nakon toga njene veze nisu dopirale do medija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije