Jet set

Egzotični odmor porodice Đoković na Maldivima i u Dubaiju

Egzotični odmor porodice Đoković na Maldivima i u Dubaiju
Egzotični odmor porodice Đoković na Maldivima i u Dubaiju

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković sa svojom porodicom najprije je uživao u ljepotama Maldiva i Dubaija, a zatim je počeo pripreme za novu sezonu u svojoj bazi u Monaku, gdje se od njega ne odvajaju sinčić i supruga Jelena

Na kraju  godine koja broji svoje posljednje dane, Novak Đoković (28) može se pohvaliti da je u njoj oborio mnoge teniske rekorde i zalužio sve superlative. U 2015. paralelno sa dominacijom na terenu, davao je pozitivan primjer svojim odnosom prema porodici. Na svakom osvojenom turniru, zahvaljivao je supruzi Jeleni (29) i jednogodišnjem sinu Stefanu, ističući ih kao razlog svoje sreće i napretka.

Nije bilo sumnje da je dobio ogromna krila otkako je postao otac i jedva je čekao odlazak na odmor da bi s njima bio zajedno. Đokovići su prvo boravili na Maldivima, a potom su uživanje na pješčanim plažama nastavili u Dubaiju. O svemu tome redovno je obavještavao  svoje pratioce na društvenim mrežama postavljajući neke od fotografija.

- Uživam u odmoru sa porodicom. Odmaram se i dobro jedem – napisao je Nole kao komentar na fotografiju gde se vidi kako u ljetnjem autfitu jede salatu sa orašastim plodovima. Nedugo nakon toga, fanovi su vidjeli još jednu njegovu ilustraciju ručka, ovoga puta restoranskog, ali ni tada nije propustio priliku da bude duhovit. Dok je ručao, uzeo je salvetu i stavio je oko vrata kao portiklu, kako ne bi uflekao bijelu košulju koju je nosio. Zdravo, čisto i obojeno. Ali, ipak... Imam bijelu košulju. Bolje sprečiti nego lečiti, saopštio je Novak uz fotografiju koju je okačio na Instagramu.

Po dolasku u Dubai, Jelena Đoković postavila je simpatičnu fotografiju na društvenim mrežama. Na njoj se vidi kako mali Stefan pokazuje na ogroman bilbord na kom Novak reklamira satove na aerodromu u Dubaiju. Komentar je bio:  Ponosna mama i ponosni sin. Premda je bio na odmoru, najbolji svjetski teniser nije zanemario fizičku aktivnost. Svoje fanove upoznao je sa novim načinom istezanja. Sjeo je u ljuljašku napravljenu od platna i onda se izvio tako da mu glava dodiruje pod, jedna noga mu je podignuta gore, a drugu drži objema rukama nadole. Otkrio sam antigravitacijsko istezanje. Mojim kukovima i donjim dijelovima leđa prija, napisao je Đoković ispod fotografije.

O kraju svog dragocjenog odmora, srpski igrač obavijestio je svoje obožavatelje   veoma zanimljivom fotografijom, na kojoj on i Jelena gledaju u svog nasljednika, dok se ispred njih vidi pučina. Naš porodični odmor je završen i vrijeme je da se vratimo radnim aktivnostima! Pošto volimo ono što radimo, baš smo uzbuđeni i radujemo se novim izazovima, riječi su kojima se Đoković obratio fanovima.

Potom su se Đokovići vratili u svoju bazu u Monaku, gdje je teniski kralj počeo da trenira, što je učinio na poseban način.

- Kroz sina mogu da se divim kako je čudo ljudsko biće. Mislim na  najjednostavnije stvari kao što je ona kada ga gledam kako hoda. Sada i on može da mi se pridruži na treninzima – prokomentarisao je Novak fotografiju gdje mu se mali Stefan približava na poligonu za djecu.Četvrtog januara vraća se na teren kada počinje turnir u Dohi.

(NN, story.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije