Jet set

Emili Ratajkovski otkrila zašto nije nosila bijelu vjenčanicu

Emili Ratajkovski otkrila zašto nije nosila bijelu vjenčanicu
Foto: Instagram | Emili Ratajkovski otkrila zašto nije nosila bijelu vjenčanicu

Kada je Emili Ratajkovski (26) u pitanju, na sve smo spremni. Seksepil kojim plijeni, ali gracioznošću, osvaja sve, a kada odluči da pretjera, ne usteže se. Tada joj prijaju podjednako i pozitivni i negativni komentari.

U februaru ove godine, sve je iznenadila vijest da je zanosna ljepotica stala na ludi kamen i da je vjenčanje sa svojim sadašnjim suprugom Sebastijanom Ber-Meklaudom, obavila u Opštini, bez pompe i ceremonije.

Sve fanove, kao i prijatelje iznanedalia je ova činjenica, a još je više zagolicala radoznalost zašto se nije udala ni u haljini pa čak ni u bijeloj boji.

Sada je otkrila zašto je to tako.

“Nikada nisam imala želju da se udam u bijeloj vjenčanici. Zašto? Pa zato što ja nisam ‘čista’ žena. Ja sam žena jakog karaktera, sa puno iskustva i seksepila i bijelo kao bijelo ne doživljavam na način na koji bi trebalo. Jednostavno ne vidim sebe u tome. Kada je došlo do momenta da treba da se udam, razmišljala sam o crvenom odjelu, da bih se na kraju odlučila za senf žutu boju. I nisam pogriješila, to sam definitvno ja”, rekla je Emili ovim povodom, prenosi Story.rs

Takođe, poznata ljepotica je otkrila da su se i svi njeni gosti, najviše žene, koje su bile obučene kao i za svaki drugi dan, mnogo bolje provele nego da je sve sijalo i prštalo od sjajnih i svjetlucavih toaleta, golih nogu i leđa.

“Iako sam nosila odjelo i šešir, bacila sam bidermajer i to me ne čini manje nevjestom nego bilo koju drugu”, dodala je Emili.

Ranije ove sedmice pojedini mediji su pisali o manekenkinoj potencijalnoj trudnoći, a na osnovu njene fotografije na Instagramu na kojoj drži plod narandže.

 

 

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije