Jet set

Emina Jahović zaljubljena: Na njemu mi se sviđa sve

Emina Jahović zaljubljena: Na njemu mi se sviđa sve
Foto: Instagram | Emina Jahović zaljubljena: Na njemu mi se sviđa sve

Pjevačica Emina Jahović nedavno je uplovila u vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, a upoznala je i njegovu familiju, koja ju je lijepo prihvatila.

Emina Jahović u junu ove godine se zvanično razvela od Mustafe Sandala, ali su se oni rastali godinu dana ranije. On je krenuo svojim putem i upoznao manekenku Džeren Hindistan, s kojom je u ljubavi, dok je pjevačica uplovila u vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom. Emina otkriva da joj je leijpo sa njim i da se i dalje upoznaju.

“Upoznali smo se i nekoliko puta smo izašli, jako je lepo i fino. Upoznala sam se sa njegovom familijom, bili smo na porodičnom ručku i videjćemo šta će biti, polako korak po korak”, sa osmjehom na licu priča Emina, a na pitanje šta joj se najviše dopada kod novog momkom, kaže:

“Ne znam šta bih ti rekla, sve, sve.”

Nakon razvoda od Mustafe, Emina se potpuno posvetila sinovima Jamanu i Javuzu, pa sa njima trenira, radi domaće zadatke…

“Oni treniraju sa mnom i gledaju mene i Mustafu, a mi vjerujemo da djeca ne uče od roditelja slušajući ih, već gledajući ih. Mi ih vaspitavamo na takav način da sutra budu sportisti i da rastu sa puno ljubavi jer smo mi ostali dobri prijatelji poslije razvoda i uvijek će tako biti”, kaže pjevačica koja je u Srbiju došla bez mališana.

“Sinovi su sa tatom u Istanbulu i čekaju mamu. Ja se brzo vraćam i vraćam se svom poslu jer razrađujem novu liniju kozmetike”, poručuje Emina.

Pjevačica živi u Istanbulu i u Srbiju dolazi na nekoliko dana, ali i pored toga joj nedostaje zemlja u kojoj je rođena.

“Najviše mi nedostaju prijatelji i rođaci i atmosfera. Ja bih mogla najviše da pjevam nostalgične pjesme koje slušaju ljudi u inostranstvu”, kroz osmjeh kaže pjevačica.

Inače, mnoge interesuje ko je Sadetin Saran koji je osvojio Eminino srce. Dva braka, veze sa ljepoticama, ćerka i orgromno bogatstvo mogli bi da stoje u biografiji Emininog novog momka. Do 12. godine živio je u Americi, a potom se sa porodicom preselio u Tursku. Nakon završene srednje škole, dobio je sportsku stipendiju za Univerzitet Kentaki. Radio je u Ministarstvu kulture i turizma

Republike Turske i bio kapiten turskog nacionalnog plivačkog tima, sa kojim je postigao nekoliko rekorda. U okviru te kompanije, koja postoji od 1995. godine, posluje u šest različitih sektora, a angažovani su i u inostranstvu, gdje takođe imaju velike investicije.

Napravio je sopstvenu televiziju “S sport”, u koju je uložio oko 75 miliona evra i koja je danas vrlo uticajna poslije godinu i po dana od osnivanja. Takođe, Saran je i vlasnik više radio-stanica. U njegovoj biografiji stoji i da je bio izuzutno uspješan menadžer Fenerbahčea. Njegovo bogatstvo se svrstava među petnaest vodećih u svijetu.

(Novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije