Jet set

Eniston: Trudila sam se, a nazivaju me siroto ljudsko biće bez djece

Eniston: Trudila sam se, a nazivaju me siroto ljudsko biće bez djece
Eniston: Trudila sam se, a nazivaju me siroto ljudsko biće bez djece

Dok Anđelina Džoli i Bred Pit pune medije razvodom, Dženifer Eniston to u posljednje vrijeme čini pohodom protiv objektivizacije žena i rodnih stereotipa. Nakon što je za Huffington Post napisala esej u kojom je osudila tabloide za seksizam i trpanje žena u stereotipe majčinstva i majčinskog statusa, sad je o toj temi progovorila u intervjuu za magazin Marie Claire.

Glumica krasi naslovnicu tog časopisa za decembar i priča o tome koliko uvreda gotovo na dnevnoj bazi mora trpjeti i kakve su joj probleme sve nanijeli tračevi. Sve to je, kaže, uticalo na to da je prestala slušati.

"Ponižavali su me kad sam bila u braku, zatim kad sam se razvodila, pa onda kad sam bila sama, a tema komentara su često moje grudi. Nije mi jasno zašto žene promatramo isključivo kroz prizmu odnosa i zašto to uopšte slušamo", zapitala se Eniston.

Nakon gotovo 30 godina u šoubiznisu Eniston s pravom kaže: ‘Previše sam se trudila u ovom životu i karijeri da bi me neko sveo na siroto ljudsko biće bez djece.’

Žene su puno više od onoga kakve su u odnosima, bilo da se radi o ljubavnom odnosu ili djeci, podsjeća glumica i otkriva da je Džastin Teru sve što je tražila u muškarcu. “Osjećam se obožavano u svakom trenutku, kako god izgledala ili se osjećala. Ne postoji nijedan dio mene koji me strah pokazati mu, a on iz mene izvlači najbolje i jako mi je stalo do njega”, rekla je i dodala da se osjeća dovoljno sigurno za nove izazove:

“Nalazim se na nekakvoj raskrsnici gdje pokušavam dokučiti što me istinski pokreće i inspiriše. Ono što me prije zadovoljavalo možda me više ne zadovoljava. Trenutno mi je najveći izazov otkriti što me najviše veseli”, rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije