Jet set

Evo koji Holanđani će vam pomutiti pamet (FOTO)

Evo koji Holanđani će vam pomutiti pamet (FOTO)
Evo koji Holanđani će vam pomutiti pamet (FOTO)

Ko bi rekao da su Holanđani tako dobri frajeri?! Ni mi nismo mogli da vjerujemo kada smo zapravo shvatili koliko je poznatih frajera poteklo iz ove zemlje.

Zato smo danas riješile da i vas upoznamo sa nekim od najseksepilnijih Holanđana. Neki od njih su glumci koje sigurno znate iz serija i filmova, neki se pak bave modom, dok su i jedni i drugi i treći nesumnjivo nešto najbolje što ova zemlja ima da ponudi. Krenimo redom!

Mikel Hauzmen jedan je od glumaca koji su na dobrom putu da postanu svjetske zvijezde. Već smo ga primijetili u seriji “Game of Thrones”, ali i u filmu “Age of Adaline”, pa smo sigurni da ovog holandskog glumca u budućnosti čeka još mnogo sjajnih uloga zbog kojih ćemo trčati u bioskope, samo da bismo ga gledali.

Ton Heukels je holandski maneken koji je definitivno ukrao naša srca. Osim toga što je nevjerovatno sladak, Ton je jedan od trenutno najpopularnijih holandskih modela i zvijezda u usponu.

Egbert-Jan Veber je talentovana holandska filmska zvijezda u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled. Ne verujete nam? Dovoljno je samo da pogledate njegovu fotografiju!

Oči glumca Oskara Ertsa su tako neobično zelene da ćete ostati bez teksta pri samo jednom pogledu na njih. A njegov osmijeh? O njemu nećemo ni da govorimo.

Holandija je poznata i po talentovanim fudbalerima koji često slove za srcelomce. Jedan od njih je i Dejli Blind na čiji dječački šarm nećete ostati imune.

Ukoliko do sada niste čuli za fudbalera Gregorija van der Vila, onda definitivno ne znate šta ste propustile. Ali, nikada nije kasno da naučite gradivo.

Rodžijer Varnava je nedavno osvojio titulu najlepšeg muškarca u Holandiji, i sa tim se možemo složiti i dodati s punim pravom. Evo i zašto.

Badr Hari je kikbokser sa kojim nijedan muškarac ne bi volio da uđe u sukob, ali bi svaka žena volila da mu uđe u lični prostor i prstima opipa njegove savršene mišiće.

(N.NWANNABE)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije