Jet set

Evo kojoj su popularnoj Spajsici uvijek gasili mikrofon

Evo kojoj su popularnoj Spajsici uvijek gasili mikrofon
Evo kojoj su popularnoj Spajsici uvijek gasili mikrofon

Iako vjerovatno ima onih koje će ovo iznenaditi, ali Victorija Bekam priznala je da su joj tokom koncerata Spice Girlsa producenti gasili mikrofon. Razlog nije teško pogoditi.

Ova bivša pjevačica, dizajnerka, supruga fudbalera i majka četvoro djece godinama je šutjela o tome, a progovorila je sinoć na izložbi "Vogue 100" u Londonu. Rekla je da su producenti željeli čuti samo njene kolegice iz benda, Mel B, Mel C, Geri Horner i Emu Bunton kako pjevaju slavne hitove ovog ženskog benda, ali ne i nju.

"Gasili su mi mikrofon i puštali druge da pjevaju. Ali ko se zadnji smije... Sad je moj mikrofon napokon upaljen", rekla je ova slavna 42-godišnjakinja voditeljki Klaudiji Vinkleman, javlja The Sun.

Dodala je i da su druge članice dobijale odjeću besplatno, pa je ona budžet koji je bend imao za odjeću trošila na skupe dizajnerske krpice.

"Uvijek sam bila ona koja je voljela odjeću i to mi je bilo super, jer su cure dobijale krpice koje su bile sranje, a ja sam imala dovoljno novca za svoju malu Gucci haljinu", rekla je.

Dodala je i da je ona uvijek bila najozbiljnija u slavnoj petorci.

"Dok su druge bile zabavne i spontane te skakale po stolovima, ja sam uvijek provjeravala hoće li se stol raspasti. Ja sam uvijek bila najrazumnija", rekla je i dodala da je bila najrezervisanija u bendu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije