Jet set

Evo koju snahu kraljica Elizabeta voli kao unuku

Evo koju snahu kraljica Elizabeta voli kao unuku
Foto: Tanjug/AP | Evo koju snahu kraljica Elizabeta voli kao unuku

Kraljica Elizabeta i Kejt Midlton su prije nekoliko dana odradile prvi zajednički angažman nakon sedam godina.

Britanska kraljica i buduća britanska kraljica zajedno su posjetile Kings koledž u Londonu, a britanski su novinari angažovali stručnjake za govor tijela kako bi procijenili odnos između Elizabete i Kejt, koja će dobiti titulu kraljice pratilje kada njen suprug Vilijam postane kralj.

"Kraljica Elizabeta rijetko dozvoljava da se njeni osjećaji vide u javnosti. Ovaj njihov izlazak novi je korak u evoluciji Kejt Midlton u buduću kraljicu. Kraljica Elizabeta drži do tradicije i običaja i njen odnos s Kejt sastavljen je od formalnosti do pobjedničkih osmijeha koje su izmjenjivale. I Kejt je jako slična kraljici, zbog toga je njihov odnos u javnosti takav kakav je",  kaže Džudi Džejms.

Mnogima se učinilo da je kraljica s Megan Markl u puno boljim odnosima.

"Ona na Megan gleda kao na unuku prema kojoj je popustljivija, baš kao što se ponaša i prema princu Hariju . Megan i Hari nisu u direktnoj liniji nasljeđivanja, Hari neće biti kralj te zbog toga kraljica s njima ima jako opušten odnos. Mogli bismo reći da se kraljica opušta s Megan i Harijem, dok s Kejt uvijek prevlada osjećaj dužnosti", zaključuje Džejms.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije