Jet set

Gabana isprozivao Karleušu za lažnjake

Gabana isprozivao Karleušu za lažnjake
Gabana isprozivao Karleušu za lažnjake

Jelena Karleuša nedavno se pohvalila svojim pratiocima na društvenim mrežama kako je za sebe i ćerke pazarila haljine iz najnovije kolekcije poznatog italijanskog brenda „Dolče i Gabana“ za proleće/ljeto 2016.

Međutim, ove hvalospeve prekinuo je dizajner Stefano Gabana, koji je otkrio da nije baš sve kako izgleda, te da haljine Karleušinih ćerki nisu dio njihovog brenda.

Naime, Stefano je na svom Instagram profilu objavio Karleušinu fotografiju, uz komentar: „Mama, volim ovaj fejk“, očigledno aludirajući na to da Jelenine ćerke nose haljine koje ne postoje u novoj kolekciji „Dolče i Gabana“. Jelena je brže bolje, kada je vidjela komentar, odgovorila poznatom dizajneru:

- Bejbe, haljine su fejk, ako se u tvojim radnjama prodaju fejk stvari - napisala je pjevačica i uz komentar dodala i simbol srca, ne bi li ublažila ovu raspravu i njeno razotkrivanje, a na kraju i uklonila fotografiju sa svojih društvenih mreža.

U to smo se uvjerili i sami kada smo prelistali kataloge ovog brenda na njihovom zvaničnom sajtu, a u njima nismo našli haljine koje nose Atina i Nika. Poslije ovoga JK bi mogla biti predmet ogovaranja svih pjevačica, koje je u prethodnom periodu prozivala za kopije, koje očigledno i sama kupuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije