Jet set

Glumica ošamarila ženu iz publike jer je vrijeđala njenog sina

Glumica ošamarila ženu iz publike jer je vrijeđala njenog sina
Foto: Screenshot | Glumica ošamarila ženu iz publike jer je vrijeđala njenog sina

Ruska 49-godišnja glumica Evelina Bledans bila je akter nesvakidašnje scene, kada je ošamarila jednu članicu publike u programu uživo, jer ju je ova kritikovala da želi roditi još jedno bolesno dijete, s obzirom na to da ima jednog sina sa Daunovim sindromom.

Blandans trenutno očekuje treće dijete, a pojavila se u popularnoj ruskoj emisiji Live, kako bi razgovarala o bebi koja se dobija kasnije u životu.

U jednoj sceni tokom emisije, članica publike Elena Lebedeva je optužila glumicu da riskira zdravlje njenog nerođenog djeteta s obzirom na to da je trudna u 49. godini života.

Takođe ona je kritikovala njenog sina Semjona, koji je rođen s Daunovim sindromom.

"Opasno je roditi u životnoj dobi između 35 i 40 godine, a što je tek kada imate 49 godina? Šta ste mislili? Želite li roditi drugo bolesno dijete? Hoćete li roditi drugo dijete s Daunovim sindromom? Niko ne treba takvo dijete, ni društvo, a ni Vi", rekla je Lebedeva tokom šokantnog govora.

Elenu su pokušavali da smire iz publike i nagovore je da prekine svoj govor, ali je ona samo nastavila govoriti. To se nije dopalo ruskoj glumici koja je ustala sa stolice i krenula prema govornici.

Stojeći pred Lebedeve, Evelina joj se obratila.

"Sama si kriva, ja ću te udariti! Ovo je za moje dijete, razumiješ li? Možeš reći nešto o meni, ali ostavi moju djecu na miru", kazala je Evelina i opalila šamar članici publike, a na društvenim mrežama dobila je niz pohvala za svoj gest. 

(Radiosarajevo.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije