Jet set

Hajdi Klum upoznala ćerku sa njenim ocem

Hajdi Klum upoznala ćerku sa njenim ocem
Foto: BACKGRID | Hajdi Klum upoznala ćerku sa njenim ocem

Najstarija ćerka Hajdi Klum, četrnaestogodišnja Leni, nije odrastala uz svog biološkog oca Flavija Brijatorea i nikada ga nije upoznala.

Manekenka Hajdi Klum i italijanski biznismen raskinuli su 2004. godine, prije nego što se Leni i rodila, pa ju je sa Hajdi odgajio manekenkin bivši suprug Sil, koji je Flaviovu ćerku čak i usvojio.

Hajdi je bila sa roditeljima, troje djece i bivšim suprugom u jednom hotelu, dok im se Brijantore kasnije pridružio. Leni nije krila uzbuđenje, a sa biznismenom se pri susretu dugo grlila. Iako manekenka nije krila da njena mezimica i njen biološki otac nemaju nikakav odnos, nešto se u međuvremenu promijenilo.

Kako pišu strani mediji, Hajdi je bila tamo sa kompletnom porodicom, uključujuči roditelje i troje djece koje ima sa Silom. I svi su bili srećni i zabavljali su se. Flavio im se pridružio na ručku, a za stolom je čak ćaskao i sa Hajdi.

Nije poznato da li je do susreta došlo zbog neke posebne prilike, ili, pak, Lenin otac planira od sada češće da viđa svoju ćerku.

 

 

(srbijadanas.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije