Jet set

Holivudska glumica se potukla sa momkom

Holivudska glumica se potukla sa momkom
Foto: N.N. | Holivudska glumica se potukla sa momkom

"Upucaću vas ako ikada više dođete u moju kuću", rekla je glumica Hedr Loker (56) policajcima kada su prošle sedmice došli u njen dom u kalifornijskom gradu Thousand Oaks zbog prijave nasilja, piše američki magazin People.

Policiju je zvao njen brat kada je vidio Lokler da se tuče s dječkom, građevinarom Krisom Hajserom (56).

Glumica se nije smirila ni kada su došli policajci te je nasrnula na njih, a prijetila im je i svojim pištoljem za koji je tvrdila da ga drži u kući.

Kapetan policijske stanice u Ventura okrugu Garo Kuredjian je rekao za magazin People kako su joj zbog njenih tvrdnji tokom hapšenja naknadno pretražili njenu kuću.

"Htjeli smo otkriti ima li zaista vatreno oružje kako ne bi nekome naudila. Detektivi nisu pronašli pištolj, a otprije ne postoji nikakva zabrana približavanja za Locklear zbog nasilja", rekao je kapetan.

Glumica se nije oglasila o incidentu preko svog portparola i mora se pojaviti na vrhovnom sudu u Venturi 13. marta.

Lokler se trenutno nalazi na liječenju zbog ispada i problema s alkoholom, a prošle godine je bila na petom odvikavanju. Tada je rekla kako namjerava poboljšati svoj život.

Lokler ima kćer Avu Samoboru (20) s bivšim mužem, gitaristom Ritchiejem Samborom (58), koja se zabrinula zbog najnovijeg incidenta.

 "Ava je zabrinuta i tužna zbog majčinog mentalnog stanja",  rekao je njen prijatelj,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije