Jet set

Holivudska zvijezda otkrio identitet svog silovatelja

Holivudska zvijezda otkrio identitet svog silovatelja
Holivudska zvijezda otkrio identitet svog silovatelja

Britanski glumac Tim Rot je otvoreno pričao o tome da je kao dječak bio žrtva zlostavljača, a u nedavnom intervju za Guardian otkrio je njegov identitet.

Glumac Tim Rot, koji se proslavio ulogama u filmovima Ulični psi i Petparačke priče, ranije je pričao o tome da je kao dečak pretrpio zlostavljanje. Zato su mnogi pretpostavili da je inspiraciju za scenario filma ''The war zone'', koji je režirao prije skoro dvadeset godina, pronašao u sopstvenom iskustvu.

U filmu akcenat u priči je stavljen na dječaka kog zlostavljala otac, ali Rot je otkrio da to kod njega nije bio slučaj: - ''Moj otac je pretrpio zlostavljanje kao dijete.

On je bio zlostavljano dijete. Imao je užasno djetinjstvo, zbog čega je ovu temu shvatao veoma ozbiljno.'' Glumac je u intervju prvi put i otkrio ko je zlostavljač: - ''On je bio zlostavljan i ja sam bio zlostavljan. Ali ono od čega je čitav život zazirao desilo se i meni. Mene je zlostavljao njegov zlostavljač, koji je bio njegov otac.

On je bio prokleti silovatelj. Ali niko nikada nije riječ rekao o tome, jer niko nije znao šta treba da uradi. Zbog toga sam snimio film "The War Zone"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije