Jet set

Ima 37 godina i važi za ljepoticu: Upoznajte maćehu sestara Hadid

Ima 37 godina i važi za ljepoticu: Upoznajte maćehu sestara Hadid
Foto: N.N. | Ima 37 godina i važi za ljepoticu: Upoznajte maćehu sestara Hadid

Šiva Safai ima 37 godina i vrlo je uticajna poslovna žena u Americi, prati je pola miliona ljudi na Instagramu. A zanimljiva je i zbog činjenica da je maćeha manekenkama koje se smatraju za jedne od najlepših na svijetu- Beli i Điđi Hadid.

Naime, Šiva je vjerenica mogula za nekretnine Mohameda Hadida.

On je otac slavnim manekenkama, pa je njegova izabranica tako stekla status najljepše maćehe. Zanimljivo je da je ova ljepotica i tokom veze sa Hadidom postala rijaliti zvijezda- učesnica programa "Second Wives Club"(Klub drugih žena).

Program prati šest žena koje su u sličnim situacijama- žive sa bogatašima sa "teretom", bivšim ženama i djecom.

Iako Mohamed koji ima 67 godina, dva braka iza sebe i petroro djece, sa Šivom je vjeren već tri godine i sva je prilika da palestinski biznismen sigurno ide ka trećem braku.

Ovaj neobičan par, prije svega zbog velike razlike u godinama, ipak ne prate skandali, prijatelji tvrde da su se jednostavno pronašli, a Šiva je u dobrim odnosima s njegovom djecom.

Ne libi se da otvoreno pokazuje ljubav i podršku, koja je doduše vjerovatno više drugarska, jer su njegova djeca njenih približnih godina. Posebno je bliska sa Belom i Điđi sa kojima kaže ima potpuno prijateljski odnos.

Ne žali se ni na odnose sa bivšim.

"Sa njegovim nekadašnjim ženama sam takođe u super odnosima. Nema nikakve drame, mi smo složan tim. One su uključene u živote svoje djece, odlične su majke", rekla nedavno za "Daily mail".

 

 

Last night #vsfashionshow2017 #shanghai

A post shared by shivasafai (@shivasafai) on

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije