Jet set

Irina Šajk oduševila na crvenom tepihu u Kanu

Irina Šajk oduševila na crvenom tepihu u Kanu
Irina Šajk oduševila na crvenom tepihu u Kanu

Ruska manekenka Irina Šajk ovih dana boravi u Kanu, gdje se trenutno održava jubilarni 70. Kanski festival na kojem prisustvuje svjetska elita.

Irina se sinoć prošetala crvenim tepihom prije premijere filma 'The BeguilediI' i oduševila sve prisutne u crnoj haljini koja je istakla njen tanak struk, samo dva mjeseca nakon što je rodila kćerku Leu.

Haljina je stegnuta velikim crnim kaišem, što je dodatno istaklo Irinin savršen struk, a izgled je upotpunila sa zanimljivim zlatnim sandalama.

Veče prije, Šajkova je na crvenom tepihu Kanskog festivala pozirala fotografima u žutoj Atelier Versace haljini koja je savršeno istakla njen preplanuli ten.

Ovo je prvo pojavljivanje u javnosti 31-godišnje manekenke nakon što se porodila 21. marta u Los Anđelesu.

Podsjetimo, ruska ljepotica je u vezi sa američkim glumcem Bredlijem Kuperom, a par uskoro planira vjenčanje.

Trenutno nije poznato kako se Ruskinja ovako brzo vratila u formu, ali vjerujemo da iza njenog izgleda stoje naporni treninzi i kvalitetan režim ishrane.

Inače, Irina je u intervju koji je ranije dala za The Telegraph otkrila da nije pobornik plastične hirurgije.

“Ne vjerujem u plastičnu hirurgiju. Vjerujem da žene treba da vole svoja tijela I da imaju sampouzdanja. Kada radim fotografisanja, kažem sebi ‘volim svoje tijelo i ne plašim se da ga pokažem’. Nadam se da svaka žena voli svoje tijelo, bez obzira koje veličine je”, rekla je tada Irina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije