Jet set

Jelena Đoković: Ovo je moj recept za zdravo telo i zdrav duh

Jelena Đoković: Ovo je moj recept za zdravo telo i zdrav duh
Jelena Đoković: Ovo je moj recept za zdravo telo i zdrav duh

Lijepa humanitarka i supruga Novaka Đokovića na svom Instagram profilu podijelila je sa svojim pratiocima ono što ih je veoma zanimalo - kako uspijeva da ostane u tako dobroj formi.

Niko ne može osporiti da supruga Novaka Đokovića, Jelena, izgleda prelijepo! Svoju tajnu zavidne linije otkrila je na svom Instagram profilu, koji je otvorila juče.

- Ovo je moj plan za sledećih trideset minuta, dok moj dečak spava. :) Nisam velika prisatalica odlaska u teretanu. Više volim da vežbam sama, napolju, jer na taj način mi je lakše da se priviknem na mesto gde god da sam  - teretana ili ne. Trudim se da vežbam na dnevnoj bazi, ali sa mojom bebom, putovanjima i poslom, često je to vrlo veliki izazov. Samo podizanje Stefana (gore i dole) tokom dana je jedan način vežbe takođe :). Dobra stvar je što uvek radim jogu, bez obzira na sve i ona jako dobro utiče na moje telo. Za sve studente i radnike - Nadam se da pronalazite nekoliko minuta da vratite energiju svom telu. Istegnite se, napravite par čučnjeva, trbušnjaka, sklekova i kao novi ste! :)) - napisala je Jelena ispod fotografije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije