Jet set

Jelena Karleuša ponovo zavodi (FOTO)

Jelena Karleuša ponovo zavodi (FOTO)
Jelena Karleuša ponovo zavodi (FOTO)

Prije samo nekog vremena na društvenoj mreži Instagram objavljena je veoma atraktivna fotografija koju su fanovi Jelena Karleuše “preplavili” komentarima. Riječ je o jednom od seksepilnijih izdanja poznate pjevačice koji dobija sve same pozitivne komentare.

Da iza Jelene stoji, kako ona voli da kaže “armija” fanova, dokaz je i ova fotografija koja je za samo deset minuta dobila tri hiljade lajkova. Pogledajte u nastavku o kojoj fotografiji je riječ!

Veš brenda Agent Provocateur je planetarno popularan među poznatim ličnostima, pa mu tako nije odoljela JK. Jelena Karleuša u posljednje vrijeme često nosi kratke stvari i ističe svoju vitku figuru, što niko ne može ni da joj zamjeri kada joj sve odlično i stoji.

Ovom fotografijom potvrđena je i činjenica da među poznatim ličnostima ne jenjava ni trend fotografisanja u ogledalu.

Fotografiju je objavila i na svom Twitter profilu i poželjela dobro jutro cijelom svijetu. Ne znamo da li će nas u toku dana iznenaditi još nekim fotografijama u ovom izdanju, ali sigurno da je sa ovom jednom uspjela da “zapali” sve društvene mreže. Kako komentarišete ovo njeno izdanje?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije