Jet set

Kajli Džener čeka bebu

Kajli Džener čeka bebu
Foto: Instagram | Kajli Džener čeka bebu

Rijaliti zvijezda Kajli Džener je trudna, objavili su svjetski mediji.

Kako je za magazin "People" potvrđeno od strane više izvora, najmlađa članica porodice Kardašijan-Džener je trudna sa momkom, reperom Trejvisom Skotom.

Dvadesetogodišnja Kajli se, navodno, treba poroditi u februaru sljedeće godine, a kako tvrdi TMZ, nosi djevojčicu.

"Ovo je neočekivan ali potpuno nevjerovatan obrt događaja zbog kojeg je Kajli više nego uzbuđena i oduševljena", rekao je izvor blizak Džener za magazin "People".

Drugi izvor je rekao da je Skot još u julu počeo pričati prijateljima da mu je djevojka trudna.

"Bio je toliko uzbuđen da nije mogao to čuvati za sebe. Toliko je ljubazan i zaštitinički nastrojen prema Kajli otkako je trudna. Ne može dočekati da postane otac", rekao je ovaj izvor.

Kajli je upoznala Trevisa u aprilu ove godine preko sestrinog muža, Kanje Vesta. Par je svoju vezu učvrstio u junu, nakon što su oboje istetovirali leptira na zglobovima.

Džener već neko vrijeme nije viđena u javnosti, a mnogi su primjetili da u posljednjih nekoliko sedmica na društvene mreže postavlja samo isječene selfije ili starije fotografije.

Mnogobrojna porodica očekuje još jednog člana. Naime, Kim Kardašijan i Kanje Vest očekuju treće dijete koje će im roditi surogat majka. Iako par nikada zvanično nije potvrdio ovu vijest, svjetski mediji uveliko pišu o tome.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije