Jet set

Kako Bijonse pjeva “I Will Always Love You” Vitni Hjuston (VIDEO)

Kako Bijonse pjeva “I Will Always Love You” Vitni Hjuston (VIDEO)
Kako Bijonse pjeva “I Will Always Love You” Vitni Hjuston (VIDEO)

Nije tajna da Bijonse odlično pjeva i mnogo puta smo imali prilike da se uvjerimo u to koliko je njen glas moćan i očaravajući. Na prvom velikom nastupu uživo nakon Super Bowl 50, a povodom godišnjice Centra za ranu edukaciju u Los Anđelesu, ova pjevačica je još jednom dokazala da je zaista kraljica kada je pjevanje u pitanju!

Tom prilikom je pjevala svoje najveće hitove “Crazy In Love” i “Halo”, ali je sve oduševila kada je zapjevala “I Will Always Love You” Vitni Hjuston. A kako je to zvučalo, saznajte u ovom video snimku.

Bijonse u posljednje vreme često izvodi ovu prelijepu baladu koju je napisala Doli Parton, a vjerujemo i da bi pokojna pjevačica bila zadovoljna time kako zvuči njen najveći hit u izvođenju mlađe koleginice.

Inače, kada je riječ o samom Centru za ranu edukaciju, on je opisan kao “društveno-ekonomski i kulturno raznovrsna nezavisna škola za djecu” i šuška se da je poznati par Bijonse i Džej Zi svoju četvorogodišnju ćerkicu Blu Ajvi upisao u ovu obrazovnu instituciju. Obrazovanje u okviru ovog Centra traje od predškolskog uzrasta do 6. razreda.

(NN/wannabemagazine.com)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije