Jet set

Kako je izgledala Megan Markl na prvom vjenčanju

Kako je izgledala Megan Markl na prvom vjenčanju
Foto: starmagazin/mega | Kako je izgledala Megan Markl na prvom vjenčanju

Princ Hari i njegova izabranica Megan Markl, koja će udajom postati vojvotkinja od Saseksa, zakleće se na vječnu ljubav i vjernost na ceremoniji koju će pratiti cijeli svijet i koji će Britaniji donijeti milionsku zaradu.

Ono o čemu se trenutno najviše priča jeste vjenčanica koju će "po drugi put mlada" da ponese tog dana. Kada se udala za filmskog producenta Trevora Engelsona, s kojim se zabavljala sedam godina i dvije godine bila u braku, nosila je osim vjenčanice i bikini jer su proslavu upriličili na plaži na Jamajci.

Kako je atmosfera bila vesela i ležerna, gosti i mladenci su se pojavili u kupaćim kostimima, a kasnije je mlada obukla običnu bijelu haljinu sa V izrezom u predjelu dekoltea i pojasom ukrašenim kamenčićima. Od nakita je nosila samo malu zlatnu narukvicu. Haljina je izgledala kao da je kupljena u nekom butiku i da je može ponijeti bilo koja djevojka. Ni po čemu nije ukazivala da je u pitanju vjenčanica, a pogotovo nije dostojna buduće članice kraljevske porodice.

S obzirom da je kraljevsko vjenčanje pravi događaj i da će sve oči svijeta biti uperene u mladence i to kako će se oni obući, mlada ovoga puta mora da se odluči za neku glamuroznu haljinu koja će biti rađena samo za nju. Poput vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton i ona će moći da sarađuje sa velikim imenima iz svijeta mode i baci cijeli svijet na koljena svojom haljinom.

U jednom intervjuu Megan je otkrila da joj se jako dopada stil koji njeguje pariška dizajnerka Delfin Manivet kao i mladi dizajner Kristos Kostarelos za čiji rad je rekla da je veoma originalan i lijep. Uvijek je bila obožavateljka brenda visoke mode Elle Saab, a i dizajn sa potpisom J. Mendel smatra spektakularnim.

Njena najbolja prijateljica i stilista Džesika Murloni, koja je inače i upoznala buduće supružnike, vjerovatno će biti glavni savjetnik prijateljici u izboru vjenčanice. Sada je vrijeme za glamur i skupocijenu haljinu koja je dostojna princeze jer ipak je riječ o kraljevskom vjenčanju. Kupaći i obična pamučna haljina su njena davna prošlost. Megan je pokazala da kao vjerenica princa Harija ima ukusa za modu i uvijek oduševi svojim stajlingom. Čini se da je buduća mlada naučila lekciju.

(avaz.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije