Jet set

Kanađanka optužena za proganjanje Aleka Boldvina

Kanađanka optužena za proganjanje Aleka Boldvina
Kanađanka optužena za proganjanje Aleka Boldvina

NJUJORK - Kanadska glumica Ženevju Saburin optužena je za proganjanje glumca Aleka Boldvina nakon što se pojavila ispred njegovog stana u Njujorku.

Saburin (40), koja je uhapšena u nedjelju, prije pojavljivanja ispred Boldvinovog stana poslala je glumcu niz mejlova i poruka u kojima mu je pisala da može od neženje da postane njen muž.

Ona je optužena za pet prekršaja uključujući uznemiravanje i proganjanje, prenose svjetske agencije.

Sudija kriminalnog suda u Njujorku takođe je naredio Saburinovoj da se drži dalje od Boldvina i da ne pokušava nikakav kontakt, "direktan ili indirektan", sa ovim glumcem.

Optužnica protiv Saburin i njeno hapšenje uslijedili su nakon niza poruka i mejlova koje je ona poslala Boldvinu od kada su se oni našli na večeri prije par godina, navodi se u podnijetoj tužbi.

Na sudu, Boldvinov advokat je objasnio da je glumac, koji je prošle nedjelje objavio vjeridbu sa djevojkom Hilarijom Tomas, odlučio da se vidi sa Saburinovom samo da bi učinio uslugu prijatelju.

Kako se navodi u Boldvinovoj tužbi, u početku su mejlovi i poruke nakon sastanka bili samo "dosadni" i on je zamolio ženu da prestane.

Prošle nedjelje ona je počela intenzivnije da šalje mejlove uključujući jedan u kome kaže: "Moram da započnem novi život, sa mojim novim imenom, sa mojom novom karijerom u mojoj novoj zemlji. Pomozi mi moj novi mužu, ti!"

Ti mejlovi su kod Boldvina prouzrokovali "uznemirenost i strah" za njegovu i sigurnost njegovog posla.

Advokat koga je sud ovlastio da brani Saburinovu rekao je sudiji da su ona i Boldvin "međusobno razmjenjivali poruke i mejlove".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije