Jet set

Kasal od 2016. u vezi sa mladom italijanskom manekenkom

Kasal od 2016. u vezi sa mladom italijanskom manekenkom
Foto: Instagram | Kasal od 2016. u vezi sa mladom italijanskom manekenkom

Bio je to magičan trenutak. Bilo smo na istom mjestu u isto vrijeme. Ne mogu otkriti detalje našeg poznanstva, ali ću reći da oboje volimo surfanje, ispričala je manekenka Tina Kunakej (21) za magazin Paris Match.

Kunakej je, kako tvrdi, od 2016. u vezi s 30 godina starijim francuskim glumcem Vinsentom Kasalom (51) kojeg je upoznala na Ibici.

“Odrasla sam na selu. Nismo imali televiziju i nismo išli u kino. Kad sam bila dijete, moji interesi su bili ograničeni na školu i fudbal”, ispričala je mlada Italijanka i tako objasnila kako to da nije znala da je njen momak Vinsent poznati glumac. Tvrdi da je shvatila ko je kada su ih za vrijeme jednog izlaska okružili paparaci. Par živi zajedno u Rio de Ženeiru i najviše vole ići na surfanje na plažu Ipanema.

“Tina i moje kćerke su božanska, nestašna stvorenja bez kojih jednostavno ne mogu živjeti”, pohvalio se Kasal nedavno njihovom fotografijom. Francuz je 14 godina bio u braku s glumicom Monikom Beluči (53) s kojom ima kćerke Devu (13)  i Leoni (7). Tina i Vinsent često se hvale zajedničkim fotografijama i ne skrivaju ljubav, a često zajedno odlaze na odmore.

 

Two divine long n’ lean creatures I just can’t live without....

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on

“Pariz je vrlo malen za one koji voli jedni druge poput nas s takvom velikom ljubavlju”, istakao je glumac pored jedne fotografije s manekenkom.

Kasel ni Beluči nikada nisu komentarisali razloge svog razvoda, ali je glumica svojevremeno rekla kako je smiješno očekivati da joj muž bude vjeran ako su duže vrijeme razdvojeni.

“Francuska je teška, znate. To je jako agresivno mjesto, posebno Pariz”, objasnio je Francuz kako to da se preselio u Rio de Ženeiro. Kasel kaže da ga ljubav čini živim, a dok žene traže bezbjednost, muškarci tragaju za avanturom.

“Postoji francuski izraz koji kaže: 'Muškarci dok hodaju po svijetu imaju samo ku*ac i nož'. Žene su zrelije i imaj dublji pristup životu. No muškarci su 'sterilni'. Ne rađamo i čini se kao da samo moramo ići dalje”, zaključio je glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije