Jet set

Kćerka slavnog holivudskog glumca na naslovnici "Maxima"

Kćerka slavnog holivudskog glumca na naslovnici "Maxima"
Kćerka slavnog holivudskog glumca na naslovnici "Maxima"

Hejli Boldvin, kćerka holivudskog glumca Stivena Boldvina, proglašena je za najseksepilniju ženu na svijetu, prema ocjeni čitalaca časopisa "Maxim".

Tim povodom, Hejli se našla na naslovnici junskog broja prestižnog magazina za muškarce.

U intervjuu za ovaj časopis istakla je da se sada priprema za rad na televiziji, gdje će biti jedan od voditelja komedije Džejmsa Kordena koja će se zvati "Baci mikrofon".

Ova humoristična emisija će ugostiti mnoge poznate ličnosti koje će se takmičiti u repovanju. Boldvinova je istakla da je prihvatanje ovog posla prirodan potez s obzirom na njenu porodicu, koja je u svijetu šoubiznisa već nekoliko generacija.

"Iskreno, oduvijek sam znala da će ovako nešto da se desi. I dok sam bila mala, stalno sam zabavljala svoju porodicu raznim komičnim skečevima, i već tada su govorili: 'Pripazite, ova mala je opasan komičar'", rekla je Boldvinova.

Nakon objave njenih fotografija u magazinu "Maxim" fotomodel i buduća voditeljka pohvalila se da joj je broj pratilaca na Instagramu porastao na nevjerovatnih 10 miliona ljudi.

"Malo mi je čudno da su me izabrali za najseksepilniju ženu svijeta. Što se tiče ovih fotografija, uopšte nisam pozirala, jer izgledam kao da sam upravo izašla ispod tuša", našalila se atraktivna plavuša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije