Jet set

Kejt Bekinsejl muž ostavio zbog 18 godina mlađe

Kejt Bekinsejl muž ostavio zbog 18 godina mlađe
Kejt Bekinsejl muž ostavio zbog 18 godina mlađe

Niz krahova brakova u Holivudu nastavio se i ove sedmice.

Naime, 42-godišnja glumica Kejt Bekinsejl i reditelj Len Vajzmen odlučili su okončati 12 godina dug brak. Iako se o problemima u njihovom braku pisalo i prošle godine, sada je to i službeno potvrđeno, a kao razlog razvoda strani mediji navode novu djevojku poznatog reditelja, a riječ je o čak 18 godina mlađoj manekenki CJ Franko.

Len je proteklih dana viđen kako se upravo s njom zabavlja, a već tada nije nosio vjenčani prsten. CJ Franko pozirala je za časopise Maxim i GQ, a pojavila se i u nekoliko TV šouvova. Uz modeling, izdala je i svoju liniju odjeće pa zasad ima dva modna brenda.

Kejt i Len navodno su se razišli već prije par mjeseci, samo što je vijest o tome tek sada izašla u javnost. Zbog pretrpanog poslovnog rasporeda i malo vremena koje su provodili zajedno prijatelji kažu da je njihov razvod jednostavno bio neizbježan. Navodno su se razišli u prijateljskim odnosima.

Kejt i Len vjenčali su se 2004., godinu dana nakon što su se upoznali na snimanju filma 'Underworld' a glumica iz veze s glumcem Majklom Šinom ima kćerku Lili.

(Jutarnji.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije